شهرداری را مکلف به حفظ طبقه خلاق در اصفهان کردیم/شورای ششم این راه را ادامه دهد

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان گفت: یکی از مترقی‌ترین مصوبات شوراهای شهر ایران که هیچ شورایی مصوبه‌ای مانند آن نداشته، تشکیل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر است زیرا شهرداری را مکلف به حفظ طبقه خلاق شهر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، کوروش خسروی امروز (یکشنبه) در یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان این که تشکیل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر یکی از دستاوردهای شورای پنجم است، اظهار کرد: این اتفاق موید آن است که شورای پنجم در تبدیل شورای شهرداری به شورای شهر گام برداشته و مانع از فرار طبقه خلاق و نخبگان از شهر شده است.

وی افزود: فرار طبقه خلاق به مثابه خونریزی مزمنی بود که هر روز در این شهر اتفاق می‌افتاد و یکی از دلایل آن نبود امکان جذب سرمایه برای اجرای طرح‌های نخبگان بود زیرا تمام سرمایه خطرپذیر کشور در تهران متمرکز شده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان تصریح کرد: شهریورماه ۹۷ با تصویب شورای شهر، صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر با مشارکت شهرداری ایجاد شد و بالاخره پاییز ۹۹ شکل گرفت؛ تعهد شهرداری در این صندوق دو میلیارد تومان و تعهد بخش خصوصی پنج میلیارد تومان بود.

وی ادامه داد: در رویداد ۱۰۰ استارتاپ که آذرماه ۹۹ برگزار شد، آورده شهرداری بسان اهرم جذب سرمایه ۱۵ میلیارد تومانی به رویداد شد که این جذب سرمایه یکی از محاسن طرح است.

خسروی خاطرنشان کرد: به جرأت می‌توان گفت یکی از مترقی‌ترین مصوبات شوراهای شهر ایران که هیچ شورایی مصوبه‌ای مانند آن نداشته، تشکیل صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر است زیرا شهرداری را مکلف به حفظ طبقه خلاق شهر می‌کند.

وی گفت: اگرچه دو میلیارد تومان عدد بالایی نیست اما این که دغدغه حفظ طبقه خلاق و افزایش سرمایه خطرپذیر برای شهرداری وجود داشته باشد حائز اهمیت است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای شهر اصفهان افزود: با تصویب شورای شهر باید تعهد شهرداری در خصوص سرمایه‌گذاری خطرپذیر تا سال ۱۴۰۵ از دو میلیارد تومان به ۲۰ میلیارد تومان برسد که عمل به این مصوبه مسئولیت بزرگی بر عهده شورای ششم خواهد گذاشت و برای آن بودجه سنواتی باید روند افزایشی داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر شورای آینده چشم خود را روی این مصوبه ببندد روند خروج طبقه خلاق از شهر بازهم شدت می‌گیرد در حالی که عمل به آن می‌تواند این ۲۰ میلیارد تومان را به اهرمی برای سرمایه گذاری تا میزان ۱۰۰ میلیارد تومان تبدیل کرده و سبب ترغیب دیگر دستگاه‌ها در زمینه توجه به طبقه خلاق باشد.

کد خبر 501964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.