برپایی پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت برای دانش‌آموزان استثنایی

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی از پوشش ۸ هزار نفر از دانش‌آموزان استثنایی در ۶ حیطه دینی، اجتماعی، مهارتی، هنری، ادبی و ورزشی فعالیت‌های اوقات فراغت خبر داد.

به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، سیدجواد حسینی، اظهار کرد: دستورالعمل پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با رویکرد خانواده محور و آموزش مهارت‌های زندگی و با شعار هر دانش‌آموز یک مهارت که به شکل حضوری و مجازی در تابستان ۱۴۰۰ اجرایی خواهد شد، به استان‌ها ابلاغ شده است.

وی افزود: در این دستورالعمل به‌ویژه با توجه به وضعیت کرونا، کشف و هدایت استعدادهای دانش‌آموزان، تقویت هویت دینی و فرهنگی، استمرار فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و تربیت‌بدنی در اوقات فراغت با استفاده از فضای مجازی، ایجاد زمینه‌های لازم به‌منظور تقویت و تأمین سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان، اقدام به آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در زمینه کارآفرینی دانش‌آموزان و ایجاد فرصت آموزشی مهارت‌های فردی و اجتماعی هدف‌گذاری شده است.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور فعالیت‌های مرتبط با هر مهارت را تقویت مهارت‌های ۵ گانه خودآگاهی، همدلی، ارتباط مؤثر، مدیریت مهارت حل مسئله دانست و گفت: این مهارت‌ها در ۶ حیطه دینی، اجتماعی، مهارتی، هنری، ادبی و ورزشی برنامه‌ریزی‌شده است.

حسینی با بیان اینکه فعالیت‌های اوقات فراغت از ۲۲ خرداد آغاز و تا ۳۱ شهریور سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت، افزود: در مجموع در ۳۲ استان حداقل ۸ هزار نفر از دانش‌آموزان استثنایی تحت پوشش این فعالیت‌ها قرار خواهند گرفت و سهمیه هر استان به تفکیک مشخص شده است که مثلاً از ۵۰ نفر استان ایلام تا ۷۱۰ نفر استان خراسان رضوی را شامل می‌شود.

وی در پایان گفت: ارزشیابی از فعالیت‌های اوقات فراغت در سطوح کشور و استان‌ها در سطوح مدرسه‌ای و استانی و نظرخواهی از دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این فعالیت‌ها انجام خواهد گرفت.

کد خبر 500402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.