به گزارش ایمنا، نشست خبری حوزه هنری دیجیتال با اصحاب رسانه پیرامون راهاندازی «گالری مجازی حوزه هنری» صبح امروز شنبه ۲۲ خردادماه در سالن جلسات طاهره صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
امین نادری (مدیر حوزه هنری دیجیتال) در این نشست گفت: برای اولین بار بستری در فضای مجازی برای عرضه آثار تجسمی ایجاد شده است که هنرمندان میتوانند آثار خود را برای نمایش و فروش در این بستر به مخاطبان ارائه دهند.
نادری افزود: این روزها اهمیت فضای مجازی به همگان امری ثابت شده است و جوانب گوناگون آن زندگی روزمره همه افراد را متأثر کرده است.
مدیر حوزه هنری دیجیتال ادامه داد: عادت مصرف رسانهای افراد امری مهم و ضروری در جهت حفظ سلامت روانی و ارتقای فکری هر جامعه محسوب میشود و اگر درست به آن پرداخته نشود دچار مشکلات بزرگی خواهیم شد. اگر برنامهریزی درستی برای مصرف محتوا در زندگی روزمره خود داشته باشیم، میتوانیم موقعیتهای مناسبی برای بهرهبرداری درست از فضای مجازی ایجاد کنیم و آسیبهای احتمالی ناشی از این فضا را کاهش دهیم.
وی افزود: بستر عرضه مناسب برای آثار تجسمی که معمولاً آثار بسیار باکیفیت و ارزشمندی است وجود ندارد؛ چرا که تنها دسترسی به این آثار از طریق مراجعه حضوری به گالریها است. لذا تصمیم گرفتیم تا گالریهای مجازی برای عرضه این آثار را راهاندازی کنیم تا علاوه بر دسترسی سراسری عموم علاقهمندان کشور به این آثار، اقتصاد هنر و معیشت هنرمندان را نیز یاری کنیم.
نادری ادامه داد: گالریهای سه بُعدی با استفاده از تکنولوژیهای بهروز دنیا همچون تکنولوژی AR و VR تحت عنوان گالریهای آنلاین حوزه هنری امکانی برای دیده شدن و شناسنامهدار شدن آثار هنرمندان تجسمی خواهد بود. مهمترین مأموریت حوزه هنری دیجیتال در دسترس قراد دادن منابع، تولیدات، محصولات و آثار حوزه هنری است؛ در این راستا حوزه هنری فعالیتهایی در زمینه کتاب، کتاب الکترونیک، کتاب صوتی و همچنین فیلم و سریال در قالب بستر نمایش خانگی انجام داده است؛ در سایر زمینههای هنری نیز در حال تدارک و برنامهریزی برای مهیا کردن زیرساختهای لازم هستیم.
مدیر حوزه هنری دیجیتال گفت: بستر گالریهای مجازی به بستر فروش آثار تجسمی وصل خواهد شد؛ ایجاد این نمایشگاه طبیعتاً پیچیدگیهای خاصی بههمراه خواهد داشت، اما این بستر به ایجاد درآمد پایدار برای هنرمندان کمک خواهد کرد.
محمدعلی شادزاد مدیر واحد نوآوری و فناوری سوره (نفس) نیز در این نشست در توضیحاتی گفت: ما تجربه راهاندازی چهار نمایشگاه مجازی را داشتهایم و در این اتفاق گالریهای ابوالفضل عالی، خانه عکاسان یک و دو، با استفاده از تکنولوژی واقعیت افزوده طراحی و ارائه شده است.
شادزاد افزود: هر استانی صفحه گالری مخصوص به خود را دارد و میتواند آثار نمایشگاههای خود را بهصورت مجازی در این فضا به نمایش بگذارد.
وی گفت: گالریهای حوزه هنری مرکز هم در دسترس مخاطبان قرار گرفته است و هم آثار روز این گالریها و آثار نمایشگاههای پیشین آنها قابل مشاهده است.
منبع: ایلنا
نظر شما