به گزارش ایمنا به نقل از معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، معصومه ابتکار معاون رییسجمهور گفت: متاسفانه کاندیداهای محترم آمار نادرستی را در خصوص برنامههای دولت در ارتباط با زنان مطرح کردند.
وی با بیان اینکه موضوع زنان از مهمترین موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هر کشوری به شمار می آید، گفت: به دلیل سهم پنجاه درصدی زنان از جمعیت کشور و جایگاه آنها در خانواده به عنوان کسی که مدیریت فرهنگی و مدیریت منابع خانواده را در اختیار دارد، نقش زنان بسیار تعیین کننده بوده و در انتخابات همیشه داوطلبین به دیدگاه و رای خانم ها نیاز دارند و طبق برنامه های خودشان این موضوع را مطرح می کنند.
معاون رییسجمهور افزود: در مناظره دوم کاندیداها، در مورد موضوع زنان بیشتر صحبت شد و برخی از داوطلبان محترم متاسفانه آمار نادرستی را در خصوص برنامههای دولت در ارتباط با زنان مطرح کردند که مشخص بود اطلاعات درستی به آنها نرسیده و یا آشنایی کاملی با برنامههای دولت ندارند.
ابتکار تصریح کرد: یکی از وسیعترین برنامههای دولتهای بعد از انقلاب برای زنان روستایی، در این دولت بوده که البته بعضی از این برنامهها در دولت یازدهم اجرایی شده است.
وی گفت: در زمینه سوادآموزی زنان روستایی ما با همکاری سازمان نهضت سوادآموزی و بر اساس موافقتنامه های مختلف، به شکل گسترده برای زنان روستایی و عشایری برنامه هایی داشتیم که با موفقیت و نتایج خوبی همراه بوده، ضمن اینکه برنامه هایی برای دختران و زنان روستایی و عشایر بازمانده از تحصیل به اجرا در آمده است.
معاون رئیس جمهور ضمن اشاره به موافقتنامه مشترک با وزارت جهاد کشاورزی گفت: تنها در طول دوران چهار سال اخیر ما حدود ۵۰ هزار زن روستایی را برای تولید محصولات گواهی شده و استاندارد آموزش دادیم و ۱۸ هزار تسهیلگر روستایی وکشاورزی تربیت شدند که کارشان آموزش زنان روستایی است و اینها دستاوردهای بسیار بزرگی به شمار می آید.
وی با بیان اینکه حمایت و تقویت حدود ۴ هزار صندوق خرد اعتباری زنان روستایی در این دوره اتفاق افتاده، افزود: این صندوق ها کارشان توسعه و گسترش است و آموزش حدود ۵ هزار زن روستایی برای تولید محصولات گیاهی دارویی با هدف حفظ منابع طبیعی و تولید محصولات دارویی از گیاهان طبیعی از جمله دیگر برنامه های مشترک معاونت با وزارت جهاد کشاورزی بوده است.
ابتکار در ادامه گفت: از دیگر فعالیتهای معاونت ایجاد زمینه برای بازاریابی مجازی در بازارهای اینترنتی است که این برنامه شامل دوره های آموزشی متنوعی بوده و در حال گسترش است و خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفته اما متاسفانه داوطلبانه اطلاع کافی از این موضوع نداشتند.
معاون رییسجمهور در بخش دیگری از این گفتگو به اطلاعات نادرست یکی از کاندیداها در مورد لایحه حفظ کرامت و تامین امنیت زنان اشاره کرد و گفت: این لایحه اولین بار در دولت تنظیم شد و از دولت برای دفتر قوه قضاییه رفت و پس از دوسال معطلی بالاخره از قوه قضاییه به دولت برگشت و در ۱۵ دی ماه سال گذشته دولت این لایحه را برای مجلس شورای اسلامی تصویب کرد و مجلس نیز با تاخیری شش ماهه، تقریباً سه هفته پیش اعلام وصول و فوریت این لایحه را تصویب کرد.
وی با تاکید بر اهمیت این لایحه، نقطه قوت آن را اجماع بین دو قوه دولت و قوه قضاییه دانست و افزود: متاسفانه این کاندیدای محترم اطلاعات دقیقی در مورد فرایند فوق و اینکه دولت کار خودش را به خوبی انجام داده نداشت.
ابتکارگفت: با توجه به اهمیت موضوع زنان، داوطلبین محترم در مناظره دیروز به بحث مدیریت زنان اشاره کردند و به نظر میرسد برخی از آنها در جریان نبودند که در دوره دولت دوازدهم نسبت مدیران زن از ۵٪ به بیش از ۲۵٪ درصد رسیده و با برنامهریزی و سیاستگذاری خوب، زنان شایسته و توانمند در عالیترین سطوح مدیریتی قرار گرفته اند و تا امروز ۹۶ معاون وزیر، ۵۵ بخشدار، ۱۶ معاون استاندار و ۵ سفیر زن تعیین شده و مشغول کار هستند که همگی شایسته، توانمند و موفق هستند و این دستاورد و پیشرفت بسیار بزرگی از جهت حضور زنان در عرصه های مدیریت است که از ۵٪ در سال ۹۲ به حدود ۲۵٪ و شاید هم بیشتر در سال جاری رسیده است.
معاون رییسجمهور در پایان گفت: کارنامه چهارم ما برای مدیران زن به زودی منتشر خواهد شد و فکر می کنم با تلاش هایی که در سطوح مختلف دولت صورت گرفته به نزدیک ۳۰٪ که هدف گذاری انجام شده بوده، رسیده ایم.
نظر شما