خسرو ابراهیمی نیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: همه تالارها با یک چهارم ظرفیت با دستورالعملهای بهداشتی که به آنها ابلاغ شده میتوانند فعالیت کنند تالارها اکنون همچون قدیم رونق نداشته زیرا میهمانی ها برگزار نمیشود. در شهرهایی که قرمز نیست تالارها مجوز فعالیت دارند.
وی افزود: تالارها متخصص برگزاری مراسم بوده و با رعایت پروتکلهای بهداشتی و پرسنل دوره دیده با رعایت فاصله گذاریهای اجتماعی فعالیت میکنند.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران گفت: ۱۰۰ درصد تالارها دچار ورشکستگی مطلق شدهاند. تمام تالارها بیش از یک سال و نیم است غیر فعال بوده و بدون هیچ حمایتی نمیتوانند از پس هزینهها برآیند بنابراین تعداد زیادی از تالارها نیز درخواست تعطیلی دادهاند.
ابراهیمی نیا افزود: درخواستهایی برای بخشودگی مالیاتی و حمایت داشتهایم که به هیچکدام توجه نشده است، عوارض پسماند و مشاغل نیز از تالارها با وجود آنکه تعطیل بوده دریافت شده است که شرایط را سختتر کرده است.
به گزارش ایمنا، پس از شیوع کرونا در چند مقطع زمانی با هدف کاهش سرایت این ویروس کشنده بین مردم، فعالیت تالارهای پذیرایی به حالت تعلیق درآمد اما در پی مکاتبات، رایزنیها و پیگیریهای مستمر اتاق اصناف ایران مبنی بر بازگشایی و فعالیت مجدد تالارها، کمیته امنیتی، اجتماعی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا از روز پنجشنبه ششم خرداد ماه ۱۴۰۰، موافقت خود را در خصوص صدور مجوز فعالیت مجدد تالارها مشروط بر رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی و نظارت دقیق بر اجرای ضوابط و دستورالعملها اعلام داشت.
بر این اساس مقرر شد در فضای باز تالارها با در نظر گرفتن فاصله ۳ متر برای هر صندلی و تأمین فضای ۸ متر مربع برای هر نفر، حداکثر با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت و پذیرش مشتری برای خدمات انجام شود.
همچنین در خصوص فضای بسته و مسقف تالارها (سالن) علاوه بر الزام رعایت دستورالعملها اعلام شده در فضای باز، رعایت محدودیت پذیرش مشتری در شهرهای قرمز حداکثر تا ۱۵ نفر، نارنجی ۲۰ نفر، زرد ۳۰ نفر و در شهرها با شرایط آبی تا ۵۰ نفر لازم و ضروری است.
گفتنی است جزئیات، الزامات و پروتکلهای بهداشتی مربوط به تالار داران در سایت اتاق اصناف ایران و نیز سایت مرکز بهداشت محیط کار وزارت بهداشت منتشر شده است.
نظر شما