به گزارش ایمنا، حمید لولایی یکی از قدیمی ترین محبوبهای سینما و تلویزیون در ایران است که این روزها با بازی در کنار مرجانه گلچین در سریال تلویزیونی بوتیمار، علاقه مندان زیادی را به پای صفحه جادویی کشانده است. حمید لولایی از جمله فعالان عرصه بازیگری میباشد که از سال ۱۳۵۸ تا کنون در مقابل دوربین ایفای نقش میکند.
بیوگرافی حمید لولایی
حمید لولایی، متولد ۳ دی ماه ۱۳۳۴ در تهران است. این بازیگر اصالتاً شمالی است و در محله عشرتآباد تهران خاطرات کودکی خود را به ثبت رسانده است. این بازیگر معروف تلویزیون از کودکی علاقه مند به هنر و بازیگری بوده و در همین مسیر گام برداشته است. کودکی او با جمع کردن پولها و رفتن به سینما گذشته و تنها تفریح لذت بخش برای او سینما و تماشای فیلمهای تلویزیون بوده است تا جایی که در سال ۱۳۶۹ با شرکت در کلاسهای مدیریت سینما، حوزه مدیریت سینما آزادی به دست لولایی و دوستانش سپرده شد. مادر او بهترین مشوق از زبان حمید لولایی معرفی شده است. این بازیگر هنرمند در ۱۵ سالگی با شرکت در کلاسهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، عشق خود به بازیگری را به کلاسهای هنرهای زیبا کشاند که این کلاسها به صورت شبانه برگزار میشد. لولایی مرد مهربانی و صبوری است که به خانواده علاقه زیادی دارد. او علاقه مند به سوارکاری، نقاشی، موسیقی، فوتبال و تماشای بازیهای چارلی چاپلین است. پرویز پرستویی و رضا عطاران بازیگر و کارگردان محبوب او هستند.
همسر و فرزندان حمید لولایی
حمید لولایی از ارتباط خوب خود با همسر و فرزندانش در مجلات بسیاری سخن گفته است و اعتقاد دارد که گفتگو و مشورت بهترین راه برای ایجاد آرامش در زندگی خانوادههای ایرانی است. لولایی صاحب دو دختر به نامهای سارا و مریم است که یکی از آنها در آلمان در گرایش مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده و دیگری دارای مدرک علوم آزمایشگاهی از ایران است.
فعالیت هنری حمید لولایی
حمید لولایی به طور جدی از سال ۱۳۵۸ شروع به انجام فعالیت هنری کرد. این بازیگر در سال ۱۳۵۸ و ۱۳۵۹ با بازی در تئاترهای سبزه، دوست بچهها و همچنین تئاتر بچهها و خمره سخنگو توانست گامهای ابتدایی را در فعالیتهای هنری بردارد و با سریال فراموش خانه به عنوان نخستین بازی تلویزیونی خود جلوی دوربین نقش آفرینی کند. سریال فراموش خانه در سال ۱۳۷۰ باعث شد تا حمید لولایی از مدیریت سینما استعفا دهد و قدم در مسیر محبوبیت بگذارد. این بازیگر با آنکه با بازی در سریالهای طنزگونه از جمله ساعت خوش و نوروز ۷۲ توانست جمعی از مردم را مشتاق بازی خود کند اما آنچه که حمید لولایی را با نام دیگری محبوب کرد، بازی او در سریال زیر آسمان شهر در نقش خشایار مستوفی بود که از سال ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ هنوز سالهاست با وجود اتمام این سریال، این بازیگر قدیمی را با نام بازیگریاش میشناسند. این سریال که از پرطرفدارترین سریالهای تلویزیون ساخته مهران غفوریان محسوب میشود، کار را برای حمید لولایی سخت کرده است تا حدی که سریال خانه به دوش از رضا عطاران توانست کمی از میزان واقعیت این شخصیت تلویزیونی بکاهد. خانه به دوش، ترش و شیرین، زندگی به شرط خنده، چارخونه، نقطه سر خط، چهار چرخ، بزنگاه و بوتیمار از جمله سریالهایی است که در کارنامه هنری این بازیگر میدرخشد.
حمید لولایی، پرویز گلابیِ بوتیمار
این روزها در شرایطی که سریالهای کمتری مورد پسند اکثریت مردم ساخته میشود، پخش سریال بوتیمار در حیطه سلیقه مخاطبان سریالهای تلویزیونی باعث شد تا نگاههای زیادی به تماشای این سریال بنشیند. داستان این سریال درباره کلاه برداری یک شرکت خودروسازی در شمال است که پرویز گلابی از آن چهار خودرو خریداری میکند تا بعد به عنوان سرمایه برای خریداری منزلی برای مادرش قرار دهد، در جهت خریداری آنها به گرو گذاشتن سرویس طلای همسر خود، مریم، اقدام میکند که در این مسیر با کلاهبرداری شرکت خودروسازی و عدم تحویل خودروها، خانواده گلابی راهی شمال کشور میشوند. حمید لولایی از جمله بازیگران معروفی است که در این سریال در نقش پرویز گلابی نقش آفرینی میکند. این سریال طنز ساخته علیرضا نجف زاده است که هر شب ساعت ۲۰:۴۵ بر روی آنتن شبکه سه سیما میرود. حمید لولایی در این سریال در کنار بازیگران بزرگی چون مرجانه گلچین، هدایت هاشمی، سپند امیر سلیمانی، اشکان اشتیاق و علی صبوری نقش آفرینی میکند.
افتخارات حمید لولایی
- برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم سینمایی احمد شاملو با نام چند میگیری گریه کنی (سال ۱۳۸۴)
آثار حمید لولایی
تلویزیون
- سربداران (۱۳۶۰)
- فراموش خانه (۱۳۷۰)
- آپارتمان (۱۳۷۱)
- نوروز ۷۲ (۱۳۷۲)
- ساعت خوش (۱۳۷۳)
- گلهای آفتابگردان (۱۳۷۶)
- مجید دلبندم (۱۳۷۷)
- محاکمه (۱۳۷۷)
- عید آن سالها (۱۳۷۷)
- دانی و من – سری دوم (۱۳۷۸)
- آژانس دوستی (۱۳۷۸)
- قطار ابدی (۱۳۷۹)
- زیر آسمان این شهر – سری اول (۱۳۷۹)
- زیر آسمان این شهر – سری دوم (۱۳۸۰)
- زیر آسمان این شهر – سری سوم (۱۳۸۱)
- خانه به دوش (۱۳۸۳)
- زندگی به شرط خنده (۱۳۸۴)
- ترش و شیرین (۱۳۸۵)
- چارخونه (۱۳۸۶)
- پیامک از دیار باقی (۱۳۸۶)
- بزنگاه (۱۳۸۷)
- مسافران (۱۳۸۸)
- خوش نشین ها (۱۳۸۹)
- چهار چرخ (۱۳۹۰)
- نقطه سر خط (۱۳۹۰)
- خانه اجارهای – سری دوم (۱۳۹۱)
- دزد و پلیس (۱۳۹۱)
- خروس (۱۳۹۲)
- معراجیها (۱۳۹۳-۱۳۹۲)
- محله گل و بلبل (۱۳۹۴)
- سه شو (۱۳۹۴)
- پنچری (۱۳۹۶)
- شب عید (۱۳۹۷)
- زندگی شگفتانگیز است (۱۳۹۸)
- بچه محل (۱۳۹۹)
- بوتیمار (۱۴۰۰)
سینما
- پیکر تراش (۱۳۶۰)
- دیدار (۱۳۷۳)
- آرزوی بزرگ (۱۳۷۳)
- مرد نامرئی (۱۳۷۴)
- مرد عوضی (۱۳۷۶)
- کلید ازدواج (۱۳۷۶)
- رقص شیطان (۱۳۷۹)
- چند میگیری گریه کنی (۱۳۸۴)
- قاعده بازی (۱۳۸۵)
- اگه می تونی منو بگیر (۱۳۸۵)
- کنسرت روی آب (۱۳۸۹)
- لامپ ۱۰۰ (۱۳۹۲)
- کالسکه (۱۳۹۲)
- سه بیگانه (۱۳۹۳)
- آپاچی (۱۳۹۷)
شبکه نمایش خانگی
- آخرین مجرد (۱۳۸۸)
- هفت خط (۱۳۹۲)
- شام ایرانی (۱۳۹۴)
- موچین (۱۳۹۹)
نظر شما