به گزارش ایمنا، ذرت مکزیکی یک میان وعده محبوب در سرتاسر جهان است که به صورت گرم، طبخ و مصرف میشود. منشأ ذرت مکزیکی کشور مکزیک است اما با ورود به سایر کشورها با وجود تفاوت در پخت آن، علاقه مندان زیادی را به سرو این غذا تشویق کرده است. بسیاری این ذرت را با سبزیهای معطر به همراه قارچ و کالباس تهیه میکنند.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
کالباس | ۱۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
کره | ۱۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
سس مایونز | ۴ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
- بیشتر بخوانید: خواص گیاه ذرت در محافظت از چشم و افزایش وزن + کاربرد، مضرات، عوارض و طرز استفاده بلال
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس
مرحله اول
ابتدا باید قارچها را بشویید و لایه لایهای آنها را برش دهید. باید لایههای نازک به دست بیاورید. سپس تابهای را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن به همراه یک قاشق غذاخوری آب لیمو به آن اضافه کنید و قارچهای برش داده شده را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید.
مرحله دوم
در این مرحله آب قارچها را از تابه بیرون بریزید سپس قابلمهای بردارید و آن را روی شعله دیگر گاز قرار دهید. کنسرو ذرت را داخل آن بگذارید و منتظر بمانید تا آب جوش بیاید. سپس حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه منتظر بمانید تا سم آن خنثی شود. در این حین به خرد کردن کالباسها بپردازید. بهتر است کالباسها را به صورت مربعهای کوچک یا مستطیلهای لاغر خرد کنید.
مرحله سوم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه، کنسرو ذرت را با احتیاط از آب جوش خارج کنید. کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود. میتوانید در صورتی که زمان ندارید، کنسرو را زیر آب سرد بگیرید تا حرارت آن سریعتر خاموش شود. سپس یک ظرف آبکش بردارید و آن را آبکشی کنید تا آب آن گرفته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله تابه را روی حرارت خیلی کم قرار دهید و قارچها و کالباسها را به همراه ذرتها داخل آن بریزید.
مرحله پنجم
سس مایونز را به مواد تابه اضافه کنید. در همین حین آویشن، نمک، فلفل و کره را داخل تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به درستی آغشته شوند.
مرحله ششم
در این مرحله، پنیر پیتزا را به ذرتهای روی حرارت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به درستی مخلوط شوند. سپس درب تابه را به مدت زمانی ۴ الی ۵ دقیقه بگذارید تا پنیرها باز شوند. دقت کنید که حرارت گاز باید خیلی کم باشد.
مرحله هفتم
شعله گاز را خاموش کنید و آب لیمو را به مقداری که ذائقهتان است به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید. مزه ذرت را بچشید و میزانی که از هر ادویهای نیاز است به مواد اضافه کنید تا به طعم خاص خود نزدیک شوید. در این هنگام ذرت مکزیکی شما قابل سرو است.
نکات کلیدی برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و کالباس
- میزان زمانی که قارچها باید روی حرارت تفت داده شوند بستگی به شما دارد. اگر از قارچ خام خوشتان نمیآید بهتر است که بیشتر تفت دهید.
- برای پخت قارچها میتوانید به جای تفت، آنها را در آب جوش بپزید.
- در صورتی که علاقهای به مصرف کالباس ندارید میتوانید در مرحله دوم از اضافه کردن این مورد صرف نظر کنید.
- در صورت نیاز میتوانید سبزیهای معطر به جز آویشن را هم به مواد خود اضافه کنید.
- در مرحله پنجم باید کره به خوبی آب شده باشد و روغن آن با مواد داخل تابه آغشته و مخلوط شود.
- کره میتواند محلی یا کرههای گیاهی باشد، متناسب با ذائقه خود میتوانید از آنها استفاده کنید.
- در صورتی که از قارچ و کالباس به همراه ذرت لذت نمیبرید میتوانید ذرت را به همراه ادویه و سس مصرف کنید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.
- اگر معده درد دارید ترجیحاً از اضافه کردن پنیر و کالباس به ذرت مکزیکی خودداری کنید.
- برای طبخ راحت تر پنیر، قبل از اضافه کردن به مواد آن را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط تنظیم شود.
- از بستههای ذرت خانگی در پخت ذرت مکزیکی نیز میتوانید استفاده کنید.
- میتوانید پودر خردل و پودر سیر را بر حسب علاقه خود به ذرت مکزیکی اضافه کنید تا طعم دلخواه خود را به دست بیاورید.
- میتوانید با استفاده از چیپسهای خلالی روی ذرت خود را تزئین کنید و سپس میل کنید.
- برای تهیه ذرت مکزیکی رژیمی میتوانید پنیر پیتزا، سس مایونز و کالباس را از آن حذف کنید و با اضافه کردن آبلیمو، سبزیها و ادویههای معطر آن را مزه دار و میل کنید.
نظر شما