به گزارش ایمنا، هر چه آب مقدار بیشتری کربن جذب کند، بیشتر اسیدی میشود. نتایج یک مطالعه هشت ساله نشان میدهد که تغییرات pH محیط منجر به تحولات پیچیدهای در شبکه غذایی میشود. اسیدی شدن اقیانوسها باعث آسیب به آبزیانی که اسکلت بیرونی از جنس کربناته دارد؛ مانند ستاره دریایی، صدف و پروانه دریایی میشود. درواقع تغییرات محیطی باعث ناپایداری پوسته این موجودات میشود.
تغییرات pH محیطی جانوران آبزی جوان را نیز در معرض خطر قرار میدهد، برای مثال احتمال مرگ لاروهای ماهی روغنی (ماهی کاد) در pH پایین افزایش مییابد. کشتیچسب و برخی جانوران مقاوم دیگر میتوانند با اسیدی شدن آب اقیانوسها کنار بیایند، با این حال پیامدهای دیگر این شرایط مانند آلودگی پلاستیک و افزایش دما باعث آسیب زدن به این جانوران میشود. کشتیچسب یا سرخاب نام گروهی از جانوران بند پا است؛ که از مهمترین و فراوانترین جانوران چسبنده به شمار میرود.
منبع: آنا
نظر شما