به گزارش ایمنا، مصطفی رجبی مشهدی اظهار کرد: استخراج کنندگان خانگی ارزهای مجازی به دلیل خسارتی که به شبکه برق وارد میکنند علاوه بر پرداخت جریمه باید خسارات وارده به شبکه را هم پرداخت کنند.
وی ادامه داد: امسال تأمین برق با دو مسئله کاهش تولید نیروگاههای برق آبی به دلیل کاهش بارشها و استخراج خانگی ارزهای مجازی درگیر است.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: تلاش میشود با جایگزینی نیروگاههای حرارتی و سایر روشها، کمبود تولید برق نیروگاههای برق آبی جبران شود.
رجبی مشهدی گفت: استخراج کنندگان غیرمجاز خانگی رمزارزها به دلیل خسارتی که به شبکه برق و ترانسهای محلی وارد میکنند تأمین برق را با مشکل همراه میکنند.
وی ادامه داد: ادامه فعالیت این استخراج کنندگان به طور قطع کار برق رسانی را با مشکلات بیشتری روبرو خواهد کرد و به دلیل خسارتی که وارد میکنند احتمال خاموشی وجود دارد.
معاون برنامهریزی اقتصادی شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران افزود: پیش بینی میشود که حدود ۱۵۰۰ مگاوات ظرفیت استخراج کنندگان رمزارز در کشور باشد که یک هزار و ۲۰۰ مگاوات اینها غیرمجاز هستند.
رجبی مشهدی بابیان اینکه شناسایی این نوع استخراج کنندگان به دلیل تعداد زیاد مشترکان برق خانگی کمی زمان بر است گفت: فعالیت اینها همچنین شبکه فوق توزیع را درگیر مشکل میکند.
وی ادامه داد: اگر این نوع استخراج کنندگان ارز مجازی شناسایی شوند علاوه بر اخذ جریمه و دریافت خسارتی که به شبکه وارد کرده اند به مراجع قضائی برای برخوردهای شدیدتر معرفی خواهند شد.
سخنگوی صنعت برق خاطرنشان ساخت: توصیه میشود این نوع استخراج کنندگان رمز ارز برای جلوگیری از بروزخاموشی دستگاههای خود را خاموش کنند.
رجبی مشهدی گفت: بهتر است این نوع استخراج کنندگان به مرکزهای مجاز استخراج رمز ارز مراجعه یا برای دریافت مجوز اقدام کنند.
منبع: ایرنا
نظر شما