به گزارش ایمنا، محمد میرزابیگی، در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا حضور پرستاران باردار در بخشهای غیرکرونایی هم تخلف محسوب میشود، اظهار کرد: طبق گزارشهایی که به ما رسید، سه پرستار باردار در تهران، کرج و شیراز بر اثر کرونا جانشان را از دست دادند که دو مورد آنها مشخصاً از بخش کرونا نبودند و در بخشهای دیگر بیمارستان فعال بودند.
وی ادامه داد: اما به طور کل با پیگیریهایی انجام شده بنابراین شد که از ماه ششم به پرستاران باردار مرخصی اجباری داده شود، چون بعضی از خانمها تا نه ماه کامل کار میکنند تا از مرخصیها بعداً استفاده کنند.
رئیس سازمان نظام پرستاری با تاکید بر اینکه دولت در این زمینه باید پیگیر تخلف بیمارستانها باشد، افزود: طبق آنچه از سیستم خواسته شده و سیستم هم به زیر مجموعه ابلاغ کرده، باید از ماه ششم بارداری هیچ بیمارستانی خانمی را، به خصوص در بخشهای سخت نگه ندارد و حتی اگر خانمی خودش مرخصی نخواست از ماه ششم به بعد مرخصی اجباری به او داده شود.
وی ادامه داد: اینکه چه تعداد نیروی باردار در سیستم است و اینها در چند ماهگی هستند را باید خود سیستم ارزیابی کند و کسانی که اداره کننده بیمارستان و دانشگاههای علوم پزشکی هستند، خودشان باید این موضوع را پیگیری کنند.
میرزابیگی در مورد افرادی با تخصصهای غیرمرتبط که قبل از شیوع ویروس کرونا به عنوان پرستار در بیمارستانها مشغول کار میشدند، بیان کرد: ما خیلی گزارش حادی در این زمینه نداریم، مگر اینکه در بخشهای خصوصی یا جاهای دیگر چنین اتفاقی بیفتد که آن هم تخلف است.
وی ادامه داد: چون اگر فرد غیر پرستار جرأت کرده باشد تا در جایگاه پرستار فعالیت کند، اگر کوچکترین مشکلی برای بیمار پیش بیاید به عنوان دخالت در امر پزشکی محاکمه میشود که کمترین آن دیه است.
میرزابیگی افزود: آن سیستم بابت این کارش به حال کسی لطف نمیکند، دقیقاً مانند پزشک قلابی است و هر زمان گیر افتد، محاکمه سختی خواهد داشت و اگر برای بیمار مشکلی پیش بیاید باید دیهی سنگین پرداخت کند و حکمهای سنگین همچون حکم شبیه قتل برایش صادر میشود.
نظر شما