ویروس کرونا تا چه زمانی در جامعه وجود دارد؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم تداوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گفت: تا زمانی که ۷۰ درصد از جمعیت جامعه ایمن نشوند این ویروس همچنان وجود دارد.

به گزارش ایمنا، فرهاد ابول نژادیان روز جمعه در مراسم تزریق واکسیناسیون خودرویی که در اهواز انجام شد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشبختانه امروز این فرصت پیش آمد که همکاران ما در مرکز بهداشت غرب و شرق اهواز در یک مانور بزرگ، کار واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ سال را به صورت خودرویی انجام دهند.

وی افزود: انجام واکسیناسیون از این طریق علاوه بر فاصله گذاری اجتماعی، ایمنی کار را بیشتر می‌کند و احتمال اینکه شخص آلوده‌ای در بین متقاضیان باشد کمتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: امروز این فرصت ایجاد شد که ما از شهروندان اهواز دعوت کنیم تا واکسیناسیون خود را به صورت خودرویی انجام دهند که با استقبال خوبی همراه بود.

وی ادامه داد: این اقدام از ساعت ۱۷:۳۰ در محل دانشگاه علوم پزشکی اهواز آغاز و تا ساعت ۲۲ امشب ادامه دارد لذا همه افراد بالای ۷۰ سال در اهواز می‌توانند با در دست داشتن مدرک شناسایی به مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

ابول نژادیان با اشاره به اینکه واکسیناسیون خودرویی در هیچ دستگاه و ارگانی انجام نمی‌شود، گفت: تعدادی مراکز تجمعی برای تزریق واکسن در شهر اهواز و دیگر شهرهای استان، راه اندازی کردیم و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

روش‌های امن مهار کرونا چیست؟

وی افزود: همکاران حوزه بهداشت شبانه روز مشغول فعالیت هستند و با توجه به تعطیل بودن امروز فرصتی فراهم شد تا واکسیناسیون خودرویی را اجرا کنیم؛ تمام پرسنل بهداشت استان نیز در روز عید فطر با وجود تعطیلی سر کار بودند و واکسیناسیون افراد را انجام دادند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: افرادی که واکسن زدند باید توجه کنند که ایمنی در آنها، ۲ هفته بعد از دوز دوم واکسن ایجاد می‌شود لذا تصور نکنند که بعد از واکسینه شدن، می‌توانند ماسک خود را کنار گذاشته یا رعایت پروتکل‌ها را کم رنگ کنند.

وی با اشاره به اینکه واکسن یکی از روش‌های بسیار امن برای مهار کرونا است، افزود: کشورهایی مثل انگلیس که حدود ۷۰ درصد جامعه خود را واکسینه کردند آمار مرگ آن از یک هزار و ۸۰۰ نفر در روز به کمتر از پنج فوتی کاهش پیدا کرده لذا از گروه‌های هدف خواهش می‌کنم در اسرع وقت واکسیناسیون خود را انجام دهند.

ابول نژادیان گفت: از زمانی که کادر درمان را واکسینه کردیم وضعیت خوبی در پرسنل ما ایجاد شده و همگی سر کارشان هستند، اگر هم در برخی افراد یک بیماری خفیف بروز پیدا کند جای نگرانی ندارد و مشکلی برای سیستم بهداشت و درمان ایجاد نمی‌کند.

در حال حاضر سه شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان نارنجی و ۱۰ شهرستان زرد هستند.

منبع: ایرنا
کد خبر 493425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.