به گزارش ایمنا، نعمتالله مرادی اظهار کرد: در این روزهای کرونایی یکی از مهمترین کارها تقویت سیستم ایمنی بدن است.
وی با اشاره به اینکه ابتلاء به کرونا میتواند با مشکلات تنفسی مختلفی برای بیماران مبتلا همراه باشد، افزود: حتی اگر به کرونا مبتلا شده و آن را پشت سر گذاشته باشید، باز هم ممکن است در ساعاتی از روز دچار سرفههای ناگهانی، تنگی نفس یا خسخس سینه شوید.
مرادی با اشاره به اینکه از زمانهای قدیم ریشه شیرینبیان برای درمان بیماریهای مختلفی از جمله آسم و آلرژی مورد استفاده قرار میگرفته بنابراین ما نیز میتوانیم از این گیاه برای بهبود سیستم تنفسی در شرایط شیوع کرونا کمک بگیریم، تصریح کرد: مصرف روزانه بیش از یک فنجان دمنوش شیرینبیان میتواند عوارضی برای بدن در پی داشته باشد، برای تهیه دمنوش شیرینبیان بهتر است که مقداری از ریشه آن را داخل آب جوش بریزید و ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا دمنوش شما آماده مصرف شود.
وی تأکید کرد: عناب تأمینکننده بسیار خوب ویتامین C است که در افزایش قوای بدنی مفید است و خاصیت ضدمیکروبی دارد.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه دمنوش عناب برای رفع اضطراب و استرس بسیار مؤثر است و به دلیل مقدار بالای آنتیاکسیدان، روند پیری پوست را کند میکند، افزود: عناب به علت داشتن لعاب زیاد، نرمکننده گلو و سینه است و فشار خون را نیز کاهش میدهد.
وی ادامه داد: همچنین این گیاه گرفتگی صدا را رفع میکند و باعث تقویت دستگاه گوارش میشود، عصاره عناب به دلیل داشتن ویتامین c و آنتی اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی میشود.
مرادی با اشاره به اینکه مصرف خیسانده تخم بالنگو و بارهنگ در آب و گلاب به همراه کمی زعفران، یکیاز دمنوشهای مؤثر خواهد بود، عنوان کرد: برای تهیه این دمنوش باید سهچهارم لیوان آب، یکچهارم لیوان گلاب و یک قاشق چایخوری تخم بالنگو را به همراه یک قاشق چایخوری تخم بارهنگ با یکدیگر مخلوط کرده و نیمساعت صبر کنید تا بالنگو و بارهنگ به خوبی لعاب دهند، سپس سرِ قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را به مواد قبلی اضافه کرده و دوباره هم بزنید؛ پس از آن میتوانید دمنوش را با افزودن کمی عسل طبیعی آرامآرام بنوشید.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین دمنوشهای دیگر مانند چای سبز، زنجبیل، نعنا، مرزنجوش، مریمگلی، سیاهدانه، زوفا و گلگاوزبان برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن توصیه میشود.
منبع: دنیای اقتصاد
نظر شما