۱۶ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳
تولید گوشت آزمایشگاهی با اسفناج

محققان کالج بوستون از اسفناج برای تولید سلول‌های گوشت گاو در آزمایشگاه استفاده کرده‌اند. این روش موجب تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست و ارزان می‌شود.

به گزارش ایمنا، این اولین بار است که برای تولید گوشت آزمایشگاهی از برگ‌های گیاه اسفناج استفاده می‌شود. این گیاه به علت قابلیت سریع رشد و خواص تغذیه‌ای ارزشمند، مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.

گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلول‌های بنیادی بدن حیوانات و نه از طریق پرورش و کشتار آنها تهیه می‌شود. این روش تازه هم موجب کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن حیوانات می‌شود و هم مصرف آب و سبزیجات و اشغال فضا توسط گله‌های حیوانات را کاهش می‌دهد.

روش‌های فعلی تولید گوشت آزمایشگاهی پرهزینه است، اما انتظار می‌رود استفاده از اسفناج در این روند موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه شود. پیش از این از اسفناج برای تولید بافت‌های قلب انسان استفاده شده بود و در آزمایش جدید برگ‌های گیاه اسفناج طی مدت دو هفته برای تولید گوشت گاو مورد استفاده قرار گرفتند.

به گفته محققان تکمیل روش جدید نیاز به بررسی‌ها و تحقیقات بیشتری دارد.

منبع: مهر
کد خبر 484932

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.