به گزارش ایمنا، سیدعلی مفاخریان از هوشمندسازی مراکز خرید و فروش خودرو در این کلانشهر خبر داد و اظهار کرد: هوشمندسازی این مراکز به مراجعهکنندگان این امکان را میدهد که در طول هفته نیز از ظرفیت شبکه مجازی استفاده کند و خودرو را به فروش رسانند.
وی درباره میزان خرید و فروش خودرو در مراکز موجود گفت: به طور مثال در چیتگر ۲۰۰ تا ۳۰۰ دستگاه خودرو معامله میشود. در روزهای مقرر تقریباً سه هزار خودرو به مراکز وارد میشود و ۱۰ درصد از آنها به فروش میرسد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران درباره تخلفات صورت گرفته در مراکز خرید و فروش خودرو، گفت: بیشتر تخلفات در این مراکز به شکل واسطهگری و کلاهبرداری اتفاق میافتد، اما با توجه به اصالت سنجیهایی که توسط کارشناسان رسمی آگاهی و دفاتر اسناد رسمی انجام میشود، همه امور به شکل قانونی پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در گذشته کاربری مراکز خرید و فروش به خودروهای ایرانی اختصاص پیدا میکرد، اضافه کرد: در حال حاضر خودروهای خارجی نیز در این مراکز معامله میشود.
مفاخریان همچنین از راهاندازی بخش خرید و فروش موتور، با توجه به افزایش قیمت آنها خبر داد و گفت: با افتتاح مرکز خرید و فروش خودرو بوستان ولایت در سال ۱۴۰۰، یک روز به غیر از روز جمعه به خرید و فروش موتور تعلق میگیرد.
وی درباره اقدامات جدید در زمینه خرید و فروش موتور برقی و موتور بنزینی هم گفت: موتورها کارشناسی و اصالتسنجی میشوند، این امر برای خریداران مهم است. در ادامه قیمت موتور افزایش مییابد و در سطح معاملات تجاریسازی قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه بهرهبرداری از مراکز خرید و فروش خودرو توسط پیمانکاران صورت میگیرد، درباره مبلغ دریافتی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، گفت: انتخاب پیمانکاران از طریق مزایده انجام میشود و مبلغ مشخصی از درآمد مراکز خرید و فروش خودرو به واسطه پیمانکاران به شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل پرداخت میشود.
منبع: ایسنا
نظر شما