۷۱ درصد دانش آموزان از شبکه شاد استفاده می کنند

معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه میانگین استفاده دانش آموزان کشور از بستر شبکه شاد ۷۱ درصد است، گفت: این میزان در ایلام ۸۷ درصد و بالاتر از میانگین کشوری است.

به گزارش ایمنا، سید جواد حسینی عصر چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان ایلام اظهار کرد: میانگین استفاده دانش آموزان استثنایی کشور نیز از بستر شبکه شاد ۷۲ درصد است که این میزان در استان ایلام با وجود اقدامات و مداخلات مثبت صورت گرفته از سوی دستگاه‌های اجرایی مرتبط ۹۱.۳ درصد است.

وی یادآور شد: حدود ۱۵ هزار دانش آموزان ایلامی نیازمند سیستم هوشمند جهت آموزش مجازی هستند که در این راستا یک هزار و ۳۳۰ تبلت در استان تهیه و اهدا شده است و وزارت آموزش و پرورش نیز ۵۰ درصد اعتبار خرید ۱۳ هزار و ۶۷۰ تبلت باقیمانده را برای دسترسی کلیه دانش آموزان محروم استان تأمین می‌کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: استان ایلام در راستای کمک به آموزش دانش آموزان استثنایی به هر خدمات و امکاناتی نیازمند باشد، وزارت آموزش و پرورش ۵۰ درصد بودجه آن خدمت را در اسرع تأمین می‌کند.

حسینی با بیان اینکه برای آموزش دانش آموزان استثنایی نیازمند فضایی پنج برابری نسبت به آموزش عادی هستیم، گفت: در این راستا اعتبارات آموزشی حوزه استثنایی ایلام در سال آینده ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

وی در ادامه از افتتاح باشگاه پیشکسوتان حوزه استثنایی استان خبر داد و تاکید کرد: این باشگاه ساعت غیر از آموزش در اختیار این گروه قرار خواهد گرفت و حدود ۲ میلیارد ریال نیز برای آن اعتبار جذب خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از یک هزار و ۷۰۰ مدرسه استثنایی در کشور فعال است، یادآور شد: سال ۱۴۰۰ چهار مدرسه استثنایی که یک مدرسه آن برای افراد دارای بیماری اوتیسم در نظر گرفته شده احداث می‌شود.

حسینی با بیان اینکه مراکز مشکلات ویژه یادگیری ایلام جز بهترین مراکز کشور محسوب می‌شوند، گفت: ایلام همواره در کلیه حوزه‌ها دارای پتانسیل، استعداد و ظرفیت است که باید این استعدادها به سرعت شناسایی و مورد استفاده قرار گیرند.

وی ادامه داد: مهم‌ترین و نخستین جوهره سند بنیادین آموزش و پرورش ارتقا عدالت آموزشی است و همواره عدالت نیز از بستر جریان یادگیری نشات می‌گیرد.

وی با تاکید بر این نکته که در توسعه و عدالت آموزشی باید انسان مبنا باشد، گفت: در گذشته توسعه ثروت مبنا، مالکیت مبنا و طبیعت مبنا بود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه هدف اصلی تعلیم و تربیت تبدیل منابع انسانی به سرمایه انسانی و تولید ثروت برای رفاه جامعه است، افزود: البته باید از پتانسیل‌ها با دقت تمام بهره گرفته و از توانمندی‌های افراد به درستی استفاده شود.

حسینی گفت: برخلاف گذشته که مهارت فردی اساس توسعه انسانی در هر جامعه به شمار می‌رفت، اما در جهان امروز خرد، اندیشه و علم اساس توسعه و پیشرفت در هر جامعه است که منابع را به ثروت تبدیل می‌کند.

منبع ایرنا

کد خبر 480594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.