به گزارش خبرنگار ایمنا، سید آرش حسینی میلانی در جلسه امروز (سه شنبه) شورای شهر تهران در تذکری درباره ثبت اطلاعات کارگری در سامانههای الکترونیکی اظهار کرد: بیش از یک سال است که ثبت کامل و به موقع اطلاعات کارگران پسماند از سوی شهرداریهای مناطق در سامانههای الکترونیکی مدیریت پسماند پیگیری میشود. این موضوع یکی از رویکردهای مورد تاکید شورای شهر پنجم جهت ایجاد شفافیت و افزایش نظارت پذیری است.
وی با بیان اینکه اگرچه در بخش ثبت اطلاعات ماشینآلات پسماند عملکرد ۲۱ منطقه رضایتبخش بوده است، تصریح کرد: همچنان شاهد عملکرد زیر ۵۰ درصدی ثبت اطلاعات کارگران فعال در سامانه مدیریت پیمانکاران هستیم؛ به طوری که چهار منطقه زیر ۳۰ درصد (مناطق ۴، ۵، ۱۷ و ۱۸) و ۱۰ منطقه بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است (مناطق ۱، ۲، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۵، ۲۰، ۲۱ و ۲۲) که در این میان، ثبت اطلاعات منطقه ۴ نسبت به ماههای گذشته ۴۱ درصد کاهش داشته که باید در ماههای آینده ارتقا داده شود.
رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران افزود: به شهرداری تهران تذکر میدهم در ثبت اطلاعات در سامانه مدیریت پیمانکاران تا پایان اسفند ۹۹ تسریع شود. همچنین از شهرداران ۳، ۷، ۱۶ و ۱۹ که عملکرد خوبی در ثبت اطلاعات در بهمن ماه ۹۹ داشتهاند تشکر میکنم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به فاجعهای که در تالاب میانکاله در حال رخ دادن است اشاره کرد و گفت: ۱۳ بهمن روز جهانی تالابها در کشور گرامی داشته شد ولی تا ۲۹ بهمن نزدیک به ۱۰ هزار قطعه پرنده در آنجا به دلیل سمی که در بافت کف تالاب وجود دارد، از بین رفته است. سال گذشته هم ۳۲ هزار قطعه پرنده در این تالاب از بین رفتند که فعالان محیطزیستی میگویند این میزان تا ۵۰ هزار قطعه افزایش مییابد.
میلانی با بیان اینکه من از مسئولان محیطزیست کشور و فراکسیون محیطزیست مجلس میخواهم منشأیابی این سموم انجام شود تا علت مرگ پرندگان مشخص شود، تصریح کرد: زندگی همه ما به یکدیگر متصل است و باید نسبت به مسائل محیطزیستی حساس باشیم ولو آنکه در محدوده شهری ما نباشد. تالاب میانکاله یک موضوع ملی است و همانطور که به مسائل دریاچه ارومیه حساسیت داریم، به میانکاله هم توجه داشته باشیم.
نظر شما