به گزارش ایمنا، طبق تحقیق جدید دانشمندان, افرادی که عینک دارند نسبت به دیگر کسانی که از عینک استفاده نمیکنند تا سه برابر کمتر به ویروس کرونا مبتلا میشوند.
بر اساس یک مطالعه جدید در کشور هند، افراد دارای عینک کمتر به دیگران به کووید ۱۹ مبتلا میشوند, زیرا کمتر به چشمان خود دست میزنند. پایگاه خبری "دیلی میل" در این باره نوشت, دانشمندان هندی تحقیقی روی ۳۰۴ نفر بین ۱۰ تا ۸۰ سال که علائم ویروس را گزارش داده, ترتیب دادند؛ طبق یافتهها تنها ۱۹ درصد از کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند, دارای عینک بودند و مابقی افراد از عینک استفاده نمیکردند.
نشریه "ساندی تلگراف" گزارش این مطالعه را اعلام کرد و نوشت: «این مطالعه نشان داد که خطر ویروس کرونا در افرادی که از عینک استفاده میکنند، حدود دو تا سه برابر کمتر از جمعیتی است که عینک استفاده نمیکنند.
به گزارش سلامت نیوز طبق گفته دانشمندان یک فرد عادت دارد که در هر ساعت به طور متوسط ۲۳ بار به چشمان خود را لمس کند؛ استفاده طولانی مدت از عینک باعث جلوگیری از لمس و مالش مکرر چشم میشود. پیشتر نیز محققان چینی دریافتند که افراد دارای عینک, ۵ برابر کمتر از دیگران به ویروس کرونا مبتلا میشوند؛ محققان دانشگاه "نانچانگ" چین معتقد بودند که گیرندههای "ACE-۲" که ویروس برای ورود به سلولهای انسانی روی آنها مینشیند، در چشم یافت میشود. آنها بیان کرده بودند که به همین دلیل استفاده کنندگان از عینک کمتر از دیگران در معرض ورود ویروس کرونا به چشمان قرار دارند.
نظر شما