به گزارش ایمنا، آمریکا امروز جمعه رسماً بار دیگر به توافق مقابله با تغییرات آب و هوایی پاریس پیوست؛ اتفاقی که باعث تقویت مبارزه جهانی با تغییرات آب و هوایی همچنان که دولت جو بایدن برای اعمال کاهش چشمگیر گازهای گلخانهای در سه دهه آینده برنامه ریزی میکند، میشود.
به گزارش خبرگزاری رویترز، دانشمندان و دیپلماتهای خارجی از بازگشت آمریکا به این توافق که ۳۰ روز بعد از دستور جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به این اقدام در اولین روز ریاست جمهوریاش رسمیت یافت استقبال کردهاند.
از زمانی که حدود ۲۰۰ کشور این توافق مربوط به سال ۲۰۱۵ را به منظور جلوگیری تغییرات فاجعه بار آب و هوایی امضا کردند، آمریکا تنها کشوری بوده که از این توافق خارج شده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا این اقدام را در پیش گرفته و ادعا کرد که اقدام در قبال تغییرات آب و هوایی بیش از حد هزینه بر است.
جان کری فرستاده ویژه آب و هوایی دولت آمریکا امروز جمعه در مراسمهای مجازی به مناسبت ورود مجدد آمریکا به این توافق از جمله همراه با سفرا در انگلیس و ایتالیا، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل و مایکل بلومبرگ، فرستاده اهداف بلندپروازانه آب و هوایی سازمان ملل شرکت میکند.
بایدن وعده هموار ساختن مسیری به سمت انتشار صفر گازهای گلخانهای از سوی آمریکا تا سال ۲۰۵۰ را داده است. دانشمندان گفتهاند این هدف در راستای آنچه لازم است بوده و همچنین تاکید کردهاند که لازم است تا سال ۲۰۳۰ انتشار جهانی این گازها به میزان نصف کاهش یابد تا جلوی تأثیرات ویرانگر گرمایش جهانی گرفته شود.
جان کری همراه با جینا مک کارتی، مشاور آب و هوایی داخلی بایدن، در حال تدوین قوانین و مشوقهای جدید با هدف تسریع به کارگیری انرژی پاک و فاصله گرفتن از سوختهای فسیلی است.
این تدابیر قرار است ستون فقرات هدف بعدی واشنگتن در زمینه کاهش گازهای گلخانهای تحت عنوان "مشارکت مصمم در سطح ملی" را که قرار است قبل از میزبانی بایدن از اجلاس رهبران حوزه آب و هوای جهان در ۲۲ آوریل اعلام شود، تشکیل دهند. کنفرانس آب و هوایی بعدی سازمان ملل قرار است در ماه نوامبر در گلاسکو برگزار شود.
بایدن همچنین به امضای دهها فرمان اجرایی در ارتباط با تغییرات آب و هوایی پرداخته و همه سازمانهای فدرال را برای کمک به شکل دادن به پاسخ دولت به کار گرفته است
نظر شما