سید احمد حسینینیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: محله قائمیه بخشی از منطقه ۱۳ شهرداری بوده که در بین اراضی سبز ناژوان و کوه دنبه محصور شده است.
وی افزود: این حوزه علیرغم وجود ویژگیهای منحصر به فرد طبیعی و دسترسی مناسب در شهر اصفهان در دهههای اخیر با مشکلات و محدودیتهایی چون ناهمخوانی کالبد و فعالیت، کمی سرانه برخی کاربریها مانند فضاهای فراغتی، فرهنگی و پارکینگ، فقدان سلسله مراتب مناسب در شبکه ارتباطی و نبود امکان نفوذپذیری به داخل بافت ارگانیک، کابریهای ناسازگار و جاذب ترافیک، خروج تدریجی سرمایه و فعالیت رو به رو است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با بیان اینکه مهرماه سال ۹۸ ایجاد نهاد توسعه محله قائمیه در دستور کار سازمان قرار گرفت، تصریح کرد: رسالت نهاد توسعه محله، ارائه برنامه به منظور تسهیلگری در بازآفرینی شهری قائمیه با تکیه بر جلب مشارکت شهروندان و با شناخت دقیق نیازهای آنان و حفظ ویژگیهای منطقه، همچنین کمک به رشد و توسعه اقتصادی محله و کاهش آسیبهای اجتماعی از طریق کاهش میزان فقر و ایجاد بستر رشد اقتصادی محله است.
وی ادامه داد: از این رو اجرای پروژههایی با رسالت توسعه امکانات روبنایی، بهبود کیفیت و گسترش عرصههای عمومی و مهمتر از آن رشد و توسعه همه جانبه محله در نظر گرفته شده است.
حسینینیا با اشاره به پروژه پارک هنر و طبیعت کوه قائمیه، گفت: فرضیه اصلی طراحی پارک طبیعت و هنر کوه قائمیه فراهم آوردن پشتوانههای اقتصادی، علمی، فرهنگی و زیستمحیطی مناسب برای آموزش عمومی و ایجاد فرهنگ صحیح زندگی همساز با محیط زیست است.
وی گفت: اهداف و ضرورت برنامهریزی پارک هنر و طبیعت، آموزش افراد برای آگاهی از اطلاعات روز هنر و محیط زیست اطرافشان، ترویج فرهنگ احترام به محیط زیست و فرآیندهای طبیعی و افزایش سرانه فضای سبز، فراهم آمدن بستر نمایش هویت و فرهنگ واقعی شهر، جذب گردشگر توسط موضوعی مناسب به خصوص هنر، ایجاد مکانی پویا و خلاق با تلفیق هنر و طبیعت، مکانی برای تفریح و سرگرمی، ایجاد فرصتی برای بهکارگیری هنر هنرمندان معاصر و افزایش اشتغال و ایجاد ارزش افزوده اقتصادی در منطقه بوده است.
نظر شما