به گزارش ایمنا، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در جلسه رسیدگی به روند پیشرفت طرح نسخه الکترونیک که به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور مدیران درمان تأمین اجتماعی استانهای سراسر کشور و مدیران ستادی بخش درمان و فنآوری اطلاعات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: مراکز درمانی تابعه دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور میتوانند از طریق نرم افزارهای واسط (API) سامانههای الکترونیکی خود را به سامانه نسخه الکترونیک متصل کنند.
وی افزود: مطابق توافق شده با وزارت بهداشت، مراکز درمانی دانشگاهی میتوانند از طریق بهره برداری مستقیم از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و یا اتصال سامانههای مورد استفاده خود نسبت به تولید نسخه الکترونیک اقدام کنند.
سالاری با بیان اینکه وزارت بهداشت به زودی توصیه به همکاری و استفاده از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی را به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ میکند، گفت: مدیران درمان تأمین اجتماعی استانها از این بعد میتوانند با دانشگاههای علوم پزشکی همکاری و تعامل بهتری به منظور پیشبرد طرح نسخه الکترونیک و توسعه استفاده از این سامانه داشته باشند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ارتقا سامانهها و امکانات سخت افزاری این سازمان را از مهمترین اولویتها برای توسعه خدمات غیرحضوری و نسخه الکترونیک برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق اهداف سازمان در زمینه ارتقا سامانهها از ظرفیت بهترین و توانمندترین متخصصان و شرکتهای این حوزه استفاده خواهیم کرد و در پیشبرد برنامهها بسیار مصمم و جدی هستیم.
سالاری با بیان اینکه در ایام پایانی هر ماه شاهد تراکم بیشتر فعالیتها در زمینه دریافت حق بیمه و پرداخت مستمری بازنشستگان هستیم، گفت: ظرفیت سامانههای الکترونیکی سازمان را برای خدمت رسانی در اوج فعالیت و شلوغترین روزهای سال قابل استفاده باشد.
وی با اشاره به توقف چاپ و توزیع دفترچههای کاغذی از ابتدای ماه آینده، افزود: از اول اسفند قطعاً دفترچه جدیدی چاپ نخواهیم کرد و این موضوع را برای عموم مردم، پزشکان، داروخانهها، پاراکلینیک ها اطلاع رسانی خواهیم کرد و برای هر گروه از این مخاطبان برنامه اطلاع رسانی مناسبی و مؤثری خواهیم داشت.
سالاری پرداخت منظم و بلافاصله مطالبات در قالب سامانه نسخه الکترونیک را مهمترین مزیت برای درمانگران در استفاده از سامانه به جای نوشتن نسخه در سربرگ برشمرد و ادامه داد: تسهیل استفاده از سامانه و کاربرپسند شدن و ارتقا فنی سامانه از مسائل مهمی هستند که مورد توجه قرار دارد و انتظار داریم که در ماههای آینده به مرور سامانه نسخه الکترونیک به طور کامل مورد استفاده قرار گیرد و نیازی به نوشتن نسخه بیماران در سربرگ پزشکان نباشد.
نظر شما