به گزارش ایمنا، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در نشست هم اندیشی هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه صنعتی اصفهان با مدیران ارشد فولاد مبارکه اصفهان که به منظور بررسی راهکارهای توسعه همکاری مشترک برگزار شد، از مأموریت این دانشگاه با عنوان "فکر نو" نام برد و گفت: این نام برگرفته از توجه دانشگاه به کیفیت بخشی فعالیتها، روابط بین الملل و نوآوری است.
سید مهدی ابطحی مرجعیت علمی کشور در مراکز معتبر علمی دنیا همچون سرن و سزامی را از دستاوردهای بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برشمرد و افزود: ۱۲۴ میلیارد تومان قرارداد با صنعت در ۱۱۸ طرح کلان و کاربردی، جایگاه دانشگاه صنعتی اصفهان در ارتباط با فناوریهای روز را نشان میدهد.
وی به فعالیت نوآورانه با همکاری همراه اول در حوزه فناوریهای انفورماتیک اشاره کرد و افزود: در شرایط کرونایی این شرکت رویشی دانش بنیان توانسته است، به موفقیتهای درخشانی در حوزه فناوری ارتباطات دست یابد.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه تکنولوژیهای سختی به دانشگاه واگذار میشود تصریح کرد: قراردادهای کلان نفتی دانشگاه صنعتی اصفهان در میدان نفتی مارون و هیدروکرکینگ نفت از طرحهایی است که دانشگاه در ارتباط با صنعت نفت به عهده گرفته است.
ابطحی، یکی از خطیرترین مسائل فناورانه کشور را ساخت رادارهای هواپیماهای مسافربری دانست و تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان تنها مرجع فنی و مهندسی ساخت رادارهای هواپیمای مسافربری برای شرکت هواپیمایی ایران و فرودگاه مهرآباد است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان توجه به تربیت نیروی انسانی کارآمد برای صنعت را مورد توجه قرار داد و افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان سومین دانشگاه برتر کشور در رتبه بندی ISC شناخته شده است و با توجه به اهمیت کیفیت بخشی دانشگاهها از سوی وزارت علوم، از سال ۱۴۰۰ برنامهریزی آموزش و پژوهش به خود دانشگاهها واگذار میشود و بدین ترتیب دانشگاه تعیین میکند در مقاطع مختلف چه تعداد دانشجو جذب کند و این مهم با همکاری نزدیک با صنعت تحقق مییابد
امیدواریم سال آینده شاهد یک جشن از همکاریهای گسترده میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان باشیم
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه در شرایط تحریمهای اقتصادی کشور مجموعه فولاد مبارکه چندین بار تحریم شده است گفت: برای عبور از تحریم و رشد و توسعه مناسب ملزم هستیم با استفاده از این ظرفیت خود را به جامعه علمی کشور متصل کنیم.
حمیدرضا عظیمیان افزود: ارتباطات، قراردادها و هماهنگیهای بسیار مناسبی میان مجموعه شرکت فولاد مبارکه، دانشگاه صنعتی اصفهان و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان وجود دارد و این موضوع بهترین ره آوردی است که از ارتباط با مجموعه پر افتخار و پرسابقه دانشگاه صنعتی اصفهان برای ما حاصل شده است.
وی ادامه داد: این شرکت برای حفظ سهم ۵۰ درصدی خود در بازار فولاد کشور و ارائه محصولات با تکنولوژی و علم روز دنیا، خود را ملزم به تجهیز به نسل چهارم تکنولوژی میداند.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان با بیان اینکه کشور ما و به خصوص فولاد مبارکه از تولید فولاد دنیا عقب نیست تأکید کرد: ما در تنوع محصولات یک مقدار عقبافتادهایم و برای اینکه بتوانیم این عقبافتادگی را جبران کنیم ملزم هستیم با مراکز علمی و دانشگاهی کشور ارتباط نزدیک و کاملی داشته باشیم.
عظیمیان، قرارداد ساخت دستگاه فناورانه تولید ماسک با دانشگاه صنعتی اصفهان را بر اساس مسئولیت اجتماعی این شرکت دانست و تصریح کرد: بر اساس رسالتی که بر عهده داریم در کمک به جامعه مطلقاً سود و توجیه اقتصادی در این ایام کرونا مطرح نبوده است.
وی فعالیت کارخانه تولید ماسک در دانشگاه صنعتی اصفهان با ظرفیت تولید بسیار مناسب را از جنبههای دانشبنیان و فعالیت خیرخواهانه اجتماعی در این ایام برشمرد و اظهار امیدواری کرد: در سال آینده شاهد یک جشن از همکاریهای گسترده میان شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه صنعتی اصفهان باشیم.
در پایان این نشست خط تولید ایرانی تمام اتوماتیک تولید ماسکهای N95 که با تلاش محققان و فناوران دانشگاه صنعتی اصفهان و حمایت ویژه شرکت فولاد مبارکه اصفهان طراحی و ساخته شده است به بهره برداری رسید.
نظر شما