مهدی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نیازهای روزمره شهروندان عموماً نیازهای تجاری است و مدیریت شهری با ایجاد مراکز تجاری در سطح محلات و در فضاهای بی دفاع شهری به ارتقا امنیت و ایمنی این فضاها کمک میکند.
وی افزود: شهروندان با حمایت مدیریت شهری و مدیریت ملی میتوانند بهترین تصمیمات را اتخاذ و اقدام به ایجاد مغازه و مراکز کسب در سطح محلات کنند.
این دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری با اشاره به اهمیت کاربریهای آموزشی و فضای سبز، خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد این کاربریها نیاز است تعامل مناسبی میان مدیریت شهر و مدیریت استانی انجام شود تا این فضاها در سطح محلات ایجاد و کمترین رفت و آمد میان مناطق شهری اتفاق بیفتد.
ابراهیمی تصریح کرد: مشکل ترافیک و آلودگی هوا به دلیل جا به جایی روزمره شهروندان میان مناطق شهر است و تأمین نیازهای مردم هر محله از نظر آموزشی، تجاری و فضای سبز مشکلات ناشی از ترددهای روزانه را کاهش میدهد.
وی ادامه داد: به علاوه زمانی که شهروندان به همراه خانواده خود در پارکهای سطح محلات حضور داشته باشند، امنیت فضاها در سطح محله نیز ارتقا پیدا میکند
این دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری عنوان کرد: برنامه ریزی مشارکتی کمک میکند تا مشکلات شهرهای ما در ابعاد مختلف از جمله در بحث امنیت حل شود البته شهر را نمیتوان بدون وجود طرح اداره کرد و نیاز است حتماً سند کالبدی بالادستی وجود داشته باشد تا ضوابط و اصول کلی مشخص باشد اما برنامه ریزی نباید به صورت آمرانه، دستوری، قطعی و غیر قابل انعطاف باشد.
ابراهیمی تاکید کرد: نیاز است باری که بر دوش طرحهای جامع و تفصیلی گذاشته شده است، کاهش پیدا کند و منحصر به تعیین کاربریهای محدود مثل کاربریهای آموزشی و فضای سبز شود؛ در صورتی که رویکرد طرحهای تفصیلی تغییر نکند، مشکلات شهرهای ما تداوم خواهد داشت.
نظر شما