به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان نظام روانشناسی، محمد حاتمی، در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری ستاد توسعه علوم و فن آوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: کیفی سازی خدمات روان شناسی و مشاوره پس از دو سال مجاهدت در ساختارسازی و مرجعیت بخشی جایگاه سازمان به یمن تلاشهای همکاران سازمان با اقتدار جایگاه خود را در نظام سلامت کشور پیدا کرده است و مرجع تمام بخشهای حاکمیت شده است و اعضا در جامعه اعتبار بالایی دست یافتهاند.
رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره افزود: این امر به سادگی به دست نیامده است بلکه ما دو سال است شبانه روز کار میکنیم و اعضا امیدوار شدهاند در آینده اتفاقات میمونی برای برای ارتقای رشته رخ خواهد داد. اکنون زمان کیفی سازی، فرهنگ سازی و اشتغالیابی است. یکی از راههای آن انعقاد تفاهم نامه با نهادها و سازمانها و استفاده از ظرفیت آنها برای اهداف ذکر شده است. اعتبار سازی آزمونهای روانی و پروتکلهای روانی یکی از این کارها است؛ چون آزمونها و پروتکلها از حالت آکادمیک خارج شده بلکه بازاری شده است. با مؤسسه علوم شناختی در اعتبار سازی آزمونها همکاری میکنیم.
در این مراسم کمال خرازی، رئیس ستاد علوم شناختی، اظهار کرد: ماحصل این تفاهم نامه آموزش توانمند سازی، آزمونهای شناختی برای تمام روان شناسان و مشاوران، همکاری و تعامل با ستاد و نظام و تشکیل کارگروه مشترک برای دوران پسا کرونا ضرورت دارد. سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با انسجام و قوامی که به دست آورده است با همکاری ستاد علوم شناختی میتواند گامهای بلندی در ارتقای سلامت روان و مدیریت هیجانات منفی ناشی از کرونا بردارد.
دکتر نیلی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی هم با استقبال از همکاریهای دوجانبه از حمایت ستاد از برنامههای سازمان خبر داد و مقرر شد کارگروههای لازم تشکیل شود.
نظر شما