به گزارش ایمنا، اصغر مدنی اظهار کرد: این رکوردها در حالی ثبت شده که نام فولاد هرمزگان در فهرست تحریمهای ظالمانه آمریکا قرار گرفته و همهگیری ویروس کرونا و عدم دسترسی به مواد اولیه و منابع انرژی از قبیل گاز و برق نیز موانع و مشکلات بسیاری برای شرکتها ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: متأسفانه در فصول گرم سال، بهدلیل قطعی برق، توقفهای طولانی داشتیم و ازآنجاکه کورههای فولادسازی این شرکت از نوع قوس الکتریکی است، قطعی برق بهصورت مطلق توقف تولید را در پی دارد، تا جایی که با قطع برق واحد فولادسازی و قطع گاز، تولید در واحد احیا مستقیم متوقف میشود.
معاون بهرهبرداری شرکت فولاد هرمزگان میزان تولید تختال فولاد هرمزگان در سال ۱۳۹۷ را یکمیلیون و ۴۴۰ هزار تن و در سال ۹۸ یکمیلیون و ۴۶۰ هزار تن اعلام و تصریح کرد: تلاشمان بر این است که در سال جاری از تولید یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تن تختال که ظرفیت اسمی شرکت است، عبور کنیم.
مدنی خاطرنشان کرد: ظرفیت اسمی تولید آهن اسفنجی در واحد احیا مستقیم این شرکت یکمیلیون و ۶۵۵ هزار تن در سال است، اما برای تکمیل ظرفیت نیاز است که از منابع بیرونی، آهن اسفنجی موردنیاز را تهیه کنیم؛ علاوه بر این، در برنامههای توسعهای شرکت در سال ۱۴۰۰ راهبردهای ویژهای دیده شده که امیدواریم عملیاتی گردد.
نظر شما