تحقق ۱۳۰ هزار میلیاردتومان قرارداد در بنادر بازرگانی کشور

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: رویکرد این سازمان در ایجاد مراکز تولیدی و ارزش افزوده در بنادر تجاری کشور را "حرکت به سمت بنادر نسل سوم" است.

به گزارش ایمنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد راستاد، معاون وزیر راه و شهرسازی در آئین امضای یادداشت تفاهم‌نامه ۶ قرارداد سرمایه‌گذاری بخش خصوص در اراضی ۲۴۰۰ هکتاری پس کرانه بندر شهید رجایی، گفت: کاهش سهم حمل و نقل از قیمت تمام شده کالا؛ رقابت‌پذیری کالاهای صادراتی و اشتغال‌زایی مستقیم و غیر مستقیم در نوار ساحلی جنوب کشور؛ از جمله مهم‌ترین دستاوردهای سرمایه‌گذاری در پس کرانه بنادر محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تصویب سند آمایش مراکز لجستیکی و بیان این نکته که از ۴ شهر لجستیک تعیین شده در این سند، سه شهر در حوزه تولیت سازمان بنادر قرار دارد، خاطرنشان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی در ایجاد مراکز تولیدی در بندر امام خمینی (ره) و بندر امیرآباد، تجربه موفقی داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بسترهای لازم برای حضور سرمایه‌گذاران در پس‌کرانه بنادر در نظر گرفته شده است، افزود: در بندر امام خمینی (ره) که هاب کالاهای اساسی است، کارخانجات تولید روغن و مشتقات مرتبط با کالاهای اساسی در دست احداث و بهره‌برداری است.

راستاد با اشاره به اضافه کردن ۲۴۰۰ هکتار به اراضی پس کرانه بندر شهید رجایی طی سال‌های گذشته، اظهار داشت: بندر شهید رجایی به لحاظ اینکه حدود ۵۰ درصد از سهم تجارت دریا برد کشور را دارد، ایجاد مراکز ارزش افزوده و تولیدی می‌تواند، نقش قابل توجهی در رقابت‌پذیری محصولات کشور داشته باشد.

وی تصریح کرد: با توجه فرآیند تسهیل جذب سرمایه‌گذاری در سازمان بنادر، این سازمان موفق شده تاکنون ۳۳۶ قرارداد سرمایه‌گذاری را با بخش خصوصی محقق کند که ارزش روز این قرارداد بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با عملیاتی شدن سرمایه‌گذاری های بخش خصوصی در بندر شهید رجایی، شاهد رقابت‌پذیری بیشتر این بندر و ارتقای ظرفیت کانتینری و همچنین رشد فعالیت‌ها در عرصه جنرال کارگو خواهیم بود.

کد خبر 463963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.