به گزارش ایمنا، کریم همتی روز سهشنبه در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان بهزیستی و سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: خانههای هلال، هلالاحمرهای کوچکی در دل مناطق محروم هستند که بحث آموزش و ساماندهی نیروها را انجام میدهند. این خانهها میتوانند با مؤسسات خیریه بهزیستی ارتباط برقرار کنند تا آموزشها را در آن حوزهها به صورت کاملاً مدون پیاده کنیم.
وی اضافه کرد: هلال احمر در حین بحران در دو مقوله جمعآوری کمکهای مردمی و سلامت روان با بهزیستی همکاری داشت. از زلزله بم تا سیل ۹۸، این نهاد همکاریهای خوبی باهم داشتند. هرچند که عدم ساماندهی کمکهای مردمی در حوادث، بحرانهایی ایجاد کرد و کمکها به طرف سلبریتیها رفت اما این مساله رفع شد. بهزیستی میتواند کمک خوبی در زمینه ساماندهی کمکهای مردمی در این زمینه باشد.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: هلال احمر حوزههای مختلف مشغول فعالیت است که بخشی از فعالیتهای آن در روزهای خوش و بخشی از آن در روزهای بلایا است. یکی از حوزههای فعالیت، حوزه داوطلبی است و امیدواریم با تفاهمنامه با بهزیستی، همکاریهای حوزه داوطلبی خود را ارتقا دهیم چراکه نیروهای فداکار و ارزشمندی که در بهزیستی فعالیت میکنند میتوانند بخشی از پیکره داوطلبی فعالیتهای خود را به صورت سازماندهی شده در حوزه داوطلبی هلال احمر انجام دهند.
همتی افزود: هلال احمر در حوزه مؤسسات خیریه و افراد خیر نیز آمادگی ساماندهی و هدایت فعالیتها در قالب اقدامات بشردوستانه حین انجام فعالیتهای امدادی را دارد.
وی اضافه کرد: یکی از اقدامات هلال این است که جامعه را تاب آور کند که با حرف زدن درست نمیشود؛ یکی از ارکان تابآوری جامعه، افرادی هستند که در جامعه زندگی میکنند و طبیعتاً وظیفه هلال احمر، فراهم کردن آموزشهای همگانی و تخصصی در رشتههای مختلف است.
رئیس جمعیت هلال احمر، تصریح کرد: یکی از گروههایی که در حوادث، شاهد مرگ و میر آنها هستیم، افراد آسیب پذیری هستند که بیماری زمینهای و مشکلات حمایتی دارند و بخش عمدهای از آنها در سازمان بهزیستی هستند. هلال احمر تمرکز ویژهای بر بحث آموزشهای همگانی و تخصصی با بهره گیری از همه ابزار امکانات از صدا و سیما تا آموزشهای چهره به چهره دارد که این آموزشها همچنان ادامه دارد.
بنابه گزارش ایرنا، همتی یادآور شد: هر گاه توانستیم استرس مردم را در حین مواجهه با حوادث کم کنیم، آموزشهای لازم را به آنها ارائه دهیم و در کنار آن نیز بسیاری از وسایل کمک امدادی را داشته باشیم، آنگاه جامعه تاب آور خواهیم داشتیم؛ اگر بخواهیم عددی را برای تابآوری جامعه بیان کنیم، عدد بالایی نیست و در حال کار کردن روی آن هستیم. نباید فراموش کرد جامعه تاب آور فقط شهرهای دارای امکانات را در برنمی گیرد بلکه روستاها را نیز شامل میشود.
نظر شما