به گزارش ایمنا، معصومه ابتکار اظهار کرد: بعد از مصوبهای که شورای عالی استاندارد در مورد مشاغل خانگی ارائه کرد این شیوه نامه و مسیر استقرار استانداردسازی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: استانداردسازی مهم است، زیرا حدود ۷۵ درصد مشاغل خانگی را زنان اداره میکنند و انطباق میان نقش مادری و مشاغل خانگی در همه جای دنیا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
معاون رئیس جمهور ادامه داد: زنان بسیاری در مراجعه به معاونت، پیگیر دریافت گواهی استاندارد برای مشاغل خانگی خود بودند تا محصول خود را به صورت استاندارد در معرض فروش قرار دهند.
ابتکار، نقش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را در به ثمر رسیدن این امر بسیار برجسته عنوان کرد و افزود: امیدواریم برای همه مشاغل خانگی بخصوص در شرایط دشوار کرونا امکان خوبی فراهم شود تا مشاغل کوچک به بازدهی مناسب برسند و این طرح الگوساز و مشوق اشتغال باشد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطرنشان کرد: با سازمان ملی استاندارد بر روی طرح استانداردسازی محصولات کشاورزی هم مشغول به کار هستیم؛ کاری اصولی و مورد استقبال زنان روستایی.
ابتکار درباره حمایتهای مالی این طرح هم گفت: در موافقت نامهای که با بانک مرکزی به امضا رساندیم، بنا شد سهام عدالت زنان سرپرست خانوار و دارای مشاغل خانگی به عنوان وثیقه دریافت وام پذیرفته شود.
وی افزود: گرفتاری زنان ما این است که به منابع و ملک دسترسی ندارد و وثیقه گذاری برای آنها دشوار است.
ابتکار به ایرنا گفت: امیدواریم معاونت امور زنان و خانواده بتواند با وزارت بهداشت هم در ارتباط با تولیدات غذایی همکاری داشته باشد، تلاش داریم موافقتنامه استانداردسازی در حوزه نساجی و چرم را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان استاندارد دریافت کنیم.
نظر شما