مسعود مردانی، در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بازگشاییها با افزایش تردد داخل شهری همراه بوده به ویژه در کلانشهرها به نحو چشمگیری رفتوآمدها بیشتر شده است و این میتواند خطر انتقال ویروس را افزایش دهد، به نظر میرسید در مورد بازگشاییها باید مقداری محتاطانه رفتار میکردیم، چرا که با این اوضاع شاهد افزایش موارد ابتلا در کشور خواهیم بود.
وی در مورد تاریخ احتمالی انتشار واکسن ایرانی کرونا، افزود: در کمیته واکسن ستاد مقابله با کرونا حضور ندارم اما طبق آخرین اخباری که از آن مطلع هستم، گروههای ایرانی تولید واکسن در این زمینه تلاش میکنند و در خصوص نمونههای خارجی مقدمات خرید و وارد کردن آن از سوی وزارت بهداشت فراهم شده اگرچه محدودیتهای مالی امکان خرید را سخت کرده است.
عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا با اشاره به اولویت استفاده گروههای حساس از واکسن کرونا تصریح کرد: هر ایرانی به دو دوز واکسن نیاز دارد اما قرار نیست تمام مردم از آن استفاده کنند، باید سعی کنیم در این خصوص اولویت بندی داشته باشیم که قطعاً گروههای حساس مثل افراد مسن، بیماران قلبی عروقی، بیماران ریوی مزمن، کادر درمان کشور و پرسنل مرتبط با خانههای سالمندان در اولویت تزریق واکسن هستند، بقیه نیز به نوبت باید از واکسن در دسترس استفاده کنند اما اولویت اولیه استفاده از واکسن باید برای افراد در معرض خطر باشد.
وی در خصوص پیشنهاد کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا به رئیس جمهور، گفت: در جلسه ستاد کرونا نیز به رئیس جمهور پیشنهاد دادیم مثل همه کشورهای دنیا اقدامات اولیه برای ورود واکسن مورد نیاز مردم را انجام دهند که قطعاً این خواسته منطقی بوده است.
مردانی گفت: از مردم درخواست دارم تا رسیدن روش درمان و واکسن مناسب پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و به این بیماری خطرناک بیتوجه نشوند چرا که هر لحظه امکان طغیان آن وجود دارد.
نظر شما