به گزارش ایمنا، سیدجواد حسینی، در این باره اظهار کرد: بر اساس آمایش سرزمینی به ۲۱۰ مدرسه استثنایی جدید در کشور نیاز داریم.
وی افزود: از این تعداد تا کنون ۵۸ مدرسه در قالب طرح «خشت تا بهشت» راه اندازی و کلنگ احداث ۳۱ مدرسه استثنایی و ۱۴ مدرسه ویژه اوتیسم به زمین زده شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی بر ضرورت توجه به تربیت بدنی دانشآموزان استثنایی تاکید کرد و گفت: ساخت سالنهای ورزشی از جمله برنامههای مدنظر سازمان آموزش و پرورش استثنایی است که در همین راستا ساخت سالنهای درون مدرسهای ۲۰۰ متر مربعی در ۳۶۸ مدرسه استثنایی که از فضای کافی برخوردار هستند در دستورکار قرار دارد.
به گفته حسینی، ۱۵ استان فاقد سالن ورزشی مخصوص برای دانش آموزان با نیازهای ویژه هستند که عملیات ساخت ۱۳ سالن در این استانها آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در سال جاری سه مرکز تشخیص، آموزش و توان به بهره برداری رسید گفت: تا پایان سال ۱۰ مرکز دیگر نیز تکمیل و افتتاح خواهند شد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین از راهاندازی و تأسیس یک پارک تحرک و جهتیابی ویژه نابینایان در کشور خبر داد و اظهار کرد: تعداد این پارکها تا پایان سال جاری به ۲۱ پارک خواهد رسید.
حسینی به ایسنا گفت: شمار اتاقهای چندحسی تا آخر سال به ۱۲ خواهد رسید و ۱۰ اتاق چند حسی دیگر نیز افتتاح خواهد شد.
نظر شما