۱۴ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱
۵ سردیس بزرگان علم ساخته شد

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای الگوسازی مناسب علمی و فرهنگسازی برای جوانان، از پنج سردیس دانشمندان برجسته مسلمان رونمایی کرد.

به گزارش ایمنا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ایجاد جایزه بزرگ مصطفی (ص) تلاش کرد تا یک الگوی جدید برای تولید علم در جهان اسلام ایجاد کند. در هر دوره بر اساس معیارهای جهانی دانشمندان برجسته ایرانی و دیگر کشورهای اسلامی، انتخاب می‌شوند. این معاونت در راستای الگوسازی مناسب علمی و فرهنگسازی برای جوانان، از پنج سردیس دانشمندان برجسته مسلمان رونمایی کرد.

برای انتخاب و تکریم برجسته‌ترین دانشمندان ایران و جهان اسلام، بنیاد بزرگ مصطفی (ص) با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری تشکیل شد تا بر اساس متدهای بین‌الملی و با کمک خبرگان برجسته علمی، دانشمندان پیشتاز و سرآمد را معرفی کند. در دوره‌های مختلف جایزه جهانی مصطفی (ص) دانشمندان بسیار برجسته‌ای در ایران و بعضی کشورهای اسلامی انتخاب شدند. این منتخبین نه تنها در کشور و جهان اسلام سرآمد هستند، بلکه در سطح جهانی نیز به عنوان دانشمندان پیشتاز رشته خود محسوب می‌شوند.

برای الگوسازی صحیح برای جوانان و نوجوانان جویای علم و در راستای تکریم هر چه بیشتر منتخبین، از پنج سردیس ساخته شده این دانشمندان در بوستان دانشمندان رونمایی شد. تندیس حسین بهاروند یکی از مجسمه‌های رونمایی شده بود. پروفسور حسین بهاروند که استاد زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان است، به خاطر اثر درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول بنیادی موفق به دریافت این دوره از جایزه مصطفی (ص) شد.

محمد عبدالاحد، دیگر دانشمند ایرانی بود که از سردیس او رونمایی شد. وی برای ترجمه رفتار سلول‌های سالم و سرطانی در حوزه الکترونیک و شیوه‌های نوین تشخیص سرطان، برنده جایزه مصطفی (ص) شد.

از سردیس علی خادم حسینی نیز رونمایی شد. علی خادم حسینی عضو انجمن شیمی آمریکا و استاد رادیو لوژی و مهندسی شیمی و مهندسی زیستی دانشگاه کالیفرنیا (UCLA) با اثر هیدروژل‌های نانو و بایو ساختار برای کاربردهای زیست، پزشکی، در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی برنده جایزه مصطفی (ص) شد.

گزارش از: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

کد خبر 453421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.