به گزارش ایمنا، دکتر مریم حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت سخت و فرسایشی شدن کادر درمان به علت بیتوجهی مردم و سهل انگاری برخی دستگاهها در مدیریت و مقابله با بیماری کووید ۱۹، گفت: بسیاری از اعضای کادر درمانی در کشور، بیش از هشت ماه است که خانواده خود را ندیدهاند و فشار بر روی کادر درمانی فزاینده و فرسایشی است. تعداد مبتلایان به کووید افزایش یافته و این امر موجب افزایش بار کاری پرستاران شده است.
وی افزود: قبل از پاندمی کووید ۱۹ در کشور با کمبود شدید نیروی پرستار مواجه بودیم و با شیوع کرونا در کشور این کمبود با چندین برابر از گذشته نمود پیدا کرد و آنچه تاکنون به ما در مدیریت و مقابله با کرونا کمک کرده تنها عشق و ایثار کادر بهداشت و درمان است که با جان و دل به صورت شبانه روزی با افزایش شدید حجم کاری به بیماران ارائه خدمت میکنند و روا نیست که ما با بیتوجهی و سهل انگاری کار را سختتر از آنچه هست برای آنها رقم بزنیم.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه بسیاری از همکاران ما در این مسیر به کرونا مبتلا شده و تعدادی از این عزیزان نیز به درجه رفیع شهادت نائل شدهاند، گفت: خوشبختانه تا کنون بیش از ۴۸۱ هزار نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و بیش از ۵ هزار بیمار در شرایط سخت این بیماری تحت مراقبتهای ویژه در کشور وجود دارد که با توجه به شرایط موجود، مجبور به افزایش تعداد تختهای بستری مراقبتهای ویژه شدهایم.
وی از همه مسئولان و دستگاههای متولی خواست تا پیشگیری از ابتلاء به کرونا را در رأس امورات و اولویت کار خود قرار دهند و در این مسیر در استانها و شهرها و روستاها با جدیت و با اطلاعرسانی مناسب مردم را به اجرای دستورات و پروتکلهای بهداشتی تشویق و سوق دهند و نظارتهای سریع و مستمر را در این زمینه تشدید کنند و از برگزاری مراسم شادی و عزا و تجمعات جلوگیری کنند.
حضرتی در پایان تاکید کرد: باید نظارتها برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی با جدیت بیشتری افزایش یابد و در غیر این صورت باید منتظر یک فاجعه بزرگ باشیم.
منبع: وبدا
نظر شما