یحیی علینژاد در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با بیان به اینکه در هشت ماه گذشته با افزایش متوفیان ناشی از ابتلا به کرونا مجموعه سازمان آرامستان شهرداری خدمات مناسبی در روند دفن آنها ارائه داده است، اظهار کرد: پرسنل خدوم این سازمان بعد از فوت بیمار کرونایی و تحویل گرفتن وی از بیمارستان تمامی کارها را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه ابتدا نام متوفی در سامانه آرامستان و شبکه بهداشت ثبت میشود سپس عوامل سازمان با آمبولانس به بیمارستان معین پذیرش بیماران کرونایی رفته و متوفی را برای سایر خدمات به مکانی به نام ملکوت میآورند، تصریح کرد: این مکان در فروردینماه امسال در اوج شیوع بیماری با پیگیریها و به دستور شهردار قائم شهر و بر اساس مصوبه ستاد کرونا شهرستان، خارج از محدوده شهری و مسکونی طی ۲۵ روز احداث شد و به بهره برداری رسید.
مدیرعامل سازمان آرامستان شهرداری قائمشهر افزود: مجموعه ملکوت با تجهیزاتی چون دو سالن مجزا و جداگانه برای زن و مرد با امکانات کامل بهداشتی چون منبع آب ضد عفونی و لباسهای مخصوص آماده شده است.
علینژاد با بیان اینکه قبور متوفیان نیز با نظارت عوامل بهداشت احداث شده و با رعایت گندزدایی برای دفن فوت شدگان از سوی مجموعه آرامستان آماده میشود، گفت: پس از این با کمک اعضای گروههای جهادی و طلبههای داوطلب کفن و دفن متوفیان در این قبور انجام میشود.
وی با بیان اینکه در خط مقدم مبارزه با کرونا علاوه بر خدمات دهی مدافعان سلامت، پرسنل آرامستان ها نیز تلاش میکنند و به نوعی باید از آنها تجلیل شود، گفت: اگرچه در این امر یکی از موضوعات مهم به لحاظ روحی و روانی خانوادههای متوفی است که با وجود جلوگیری از برگزاری هرگونه مجلس ترحیم و ختم باعث ایجاد فشار روحی میشود؛ آرامستان قائم شهر به منظور رفع این مشکل دست به اقداماتی زده و تیمی با حضور روانشناسان و طلاب تشکیل داده است که به منازل خانوادههای متوفی رفته و آنها را دعوت به آرامش و صبر میکنند.
علینژاد از وجود هشت دستگاه خودرو برای حمل متوفی کرونایی وابسته به سازمان و بخش خصوصی خبر داد و عنوان کرد: نرخ خدمات نیز هر سال مطابق مصوبات شورای شهر تعیین شده و بر اساس آن از سوی پرسنل آرامستان به شهروندان داخل و خارج از شهر خدمات ارائه میشود.
نظر شما