به گزارش ایمنا به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور اظهار کرد: این سازمان ذیل دو استراتژی کلان خود، راهبردهایی همچون توسعه اکتشافات، معادن کوچک و زیربناها و توسعه صنایع معدنی دارای مزیت را در اولویت مأموریتهای استانی قرار داده است.
وی افزود: در این راستا یکی از استانهایی که در برنامههای سازمان گنجانده شده، سیستان و بلوچستان به عنوان دومین استان پهناور و معدن خیز کشور است که در ادامه این نوشتار، به بیان آن خواهم پرداخت.
رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت: طرح فولاد مکران چابهار ساخت مگا مدول احیا مستقیم ۱.۶ میلیون تنی با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیون یورو و ۳۰ میلیارد تومان با هدف تولید بریکت گرم (HBI) در حال حاضر ۲۱.۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
غریب پور با بیان اینکه توسعه فولاد تا سقف ۱۰ میلیون تن در چابهار نیز با سهامداری و راهبری ایمیدرو در حال انجام است، افزود: توسعه زیربناها در استان سیستان و بلوچستان نیز در شمار برنامههای ایمیدرو قرار دارد. در این زمینه پروژه احداث راههای معادن مجتمعهای خاش و ایرانشهر به طول ۵ کیلومتر و همچنین پروژه زیرسازی و آسفالت راه معادن نوک آباد به طول ۳۲ کیلومتر برنامهریزی شده است.
معاون وزیر و رئیس هیأت عامل ایمیدرو تصریح کرد: تاکنون ۱۰۳ معدن غیرفعال و فعال قابل توسعه در استان شناسایی شده و بر روی ۶۷ معدن اقدام کلینیکی صورت گرفته است.
وی افزود: سال گذشته ۱۰ معدن احیا شده است و طبق برنامهریزی صورت گرفته، امسال هفت معدن احیا و سه واحد فرآوری در استان احداث میشود.
نظر شما