به گزارش ایمنا سینا سرلک مدتی خوانندهٔ ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی بود. علاوه بر آن زمانی که نادر مشایخی به عنوان رهبر در ارکستر سمفونیک تهران فعالیت داشت؛ با این ارکستر همکاری میکرد. وی همچنین در ارکستر پایور نیز فعالیت داشت و با ارکستر ملل به سرپرستی پیمان سلطانی همکاری داشته است.
زندگینامه سینا سرلک
سینا سرلک ۶ آبان ۱۳۶۱ در شهرستان الیگودرز واقع در استان لرستان متولد شد، وی موسیقی را از دوران کودکی زیر نظر پدر خود و با ملودیهای محلی بختیاری آغاز کرد. بهرام سرلک پدر سینا مسئول امور فرهنگی شهرستان الیگودرز بود. وی محقق موسیقی بختیاری بود و همیشه مشغول جمعآوری قطعاتی بود که توسط بزرگان روستاهای اطراف خوانده میشد. وقتی مادر سینا (سیمین) خواندن و زمزمه کردن سینا را میشنود بهرام را از آن با خبر میکند و پدر آموزش موسیقی را به پسرش را آغاز میکند؛ هدف او این بود که استعداد نهفته پسر را هدایت کند و از او موسیقیدانی بسازد که سنتهای بختیاری را حفظ کند.
سینا هفت سال بیشتر نداشت که در سریال تلویزیونی «شاخه طوبی» که از شبکه یک سیما پخش میشد، ترانهای محلی خواند. وی پس از آن به صورت جدی به موسیقی پرداخت. سینا سرلک در رشته آواز و تنبک مقام اول را در بخش موسیقی نواحی در نهمین جشنواره فجر ۱۳۷۲ در سن یازده سالگی و در بین بزرگان این موسیقی را کسب کرد. وی ساز تنبک را در شهرستان الیگودرز و با حسن رضایی شروع کرد و برای تکمیل از آموزههای جمشید محبی استفاده کرد و سپس مدت شش سال نزد ناصر فرهنگفر شاگرد بود.
سرلک در چندین دورهٔ جشنواره موسیقی فجر مقام اول آواز و تنبک را کسب کرد. سینا سرلک مدرک کارشناسی موسیقی را از دانشکده هنرهای زیبا از دانشگاه تهران دارد.
سینا سرلک و شجریان
سینا سرلک مدتی پس از آغاز کار هنری، از سوی قربان سلیمانی به محمدرضا شجریان معرفی شد و به مدت هشت سال ردیفهای آوازی و تکنیکهای صداسازی را در محضر او آموخت.
سینا سرلک و کیوان ساکت
سینا سرلک در کنار آواز و تنبک، مدتی هم نزد کیوان ساکت تار آموخت.
سینا سرلک خواننده تیتراژ فیلم
سینا سرلک خوانندگی تیتراژ و ترانه متن را در چند سریال تلویزیون مانند سریالهای حوالی پاییز، مرده متحرک، خانهای در تاریکی که در آن دو قطعه از ترانههای بختیاری را با ارکستر بازخوانی کرد و مورد استقبال قرار گرفت و همچنین فیلمهای سینمایی از جمله فیلم زیر سقف دودی را در کارنامه هنریاش دارد.
آهنگ تیتراژ سریال شهرزاد
سینا سرلک چند آهنگ از مجموعه شهرزاد را که در شبکه نمایش خانگی توزیع شد در کارنامه دارد. وی این آهنگها را همراه با محسن چاوشی خوانده است و همین توانست به سرلک کمک کند که بسیار مشهور شود.
همسر سینا سرلک
سینا سرلک متأهل است. او در سال ۱۳۹۰ ازدواج کرده است و یک دختر به نام ساغر دارد.
سینا سرلک جوان نمونهی سال
سینا سرلک در اسفند سال ۱۳۸۲ از سوی سازمان ملی جوانان به عنوان جوان نمونه ایران در حوزه هنر انتخاب شد. او در جشنواره فجر سال گذشته هم شرکت کرد و مورد تقدیر قرار گرفت. او هم اکنون سرپرست گروه سرلک را به عهده دارد.
آلبومهای سینا سرلک
- ۱۳۸۸ راه و ماه
- ۱۳۸۸ بیگاه
- ۱۳۸۸ یکیست
- ۱۳۸۸ رومی ۲
- ۱۳۸۸ چشمهایم تیام (به گویش بختیاری)
- ۱۳۸۹ پریچهره
- ۱۳۸۹ فرزند ایران
- ۱۳۸۹ افسانهٔ عشق
- ۱۳۸۹ منطق عشق
- ۱۳۸۹ فکر و فریاد
- ۱۳۹۰ بوی مهر
- ۱۳۹۱ فردای دگر
- ۱۳۹۱ ظهیر (عاشقانهٔ لیلی و مجنون)
- ۱۳۹۱ موج سودا
- ۱۳۹۱ کوک کولی
- ۱۳۹۱ رومی ۳
- ۱۳۹۲ بی منت می
- ۱۳۹۲ کی میرسد باران؟
- ۱۳۹۳ اشکی در گذرگاه تاریخ
- ۱۳۹۳ زیر باران
- ۱۳۹۳ جرس
- ۱۳۹۴ دلبر طناز
- ۱۳۹۴ جرس
- ۱۳۹۵ در بند تو آزادم
- ۱۳۹۷ مجنون زمانه
- ۱۳۹۹ چرا ساکتی (همخوانی با مهراد جم)
تکآهنگهای سینا سرلک
سینا سرلک کارهای فراوانی را بهصورت تکآهنگ منتشر کردهاست و جز خوانندگان پرکار و فعال حوزه موسیقی محسوب میشود. از دیگر آثار او همکاری با سریال ساخت ایران است که در آن قطعه «کجا برم» را بهصورت دو صدایی با محمدرضا گلزار بهعنوان تیتراژ سریال ساخت ایران ۲ اجرا کردهاست. جدیدترین تکآهنگ سینا سرلک که جز دیگر همکاریهای او با فیلمها است، در مهر ماه ۱۳۹۸ برای پیلوت اجرا شد. یکی از جدیدترین تکآهنگهای او قطعه ٔ «نیمهٔ پنهان» است.
جوایز سینا سرلک
سینا سرلک نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین خواننده ترانه تیتراژ در نوزدهمین جشن حافظ برای مجموعه تلویزیونی حوالی پاییز ١٣٩٨ شد.
نظر شما