محمدرضا برکت در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: عملیات اجرای پروژه پردیس هنر اصفهان از اسفندماه سال ۹۵ آغاز شد که شامل بخشهای متعددی همچون سالن آمفی تئاتر روباز، دالان بهشت، برج آب، فرش گل است.
وی با بیان اینکه پردیس هنر میتواند محلی برای تعامل و گردهمایی اهالی فرهنگ و هنر با رعایت پروتکلهای بهداشتی باشد، تأکید کرد: شهرداری اصفهان فضایی از حاشیه زاینده رود که در اختیار شهروندان قرار نداشت را به یک فضای بسیار زیبا تبدیل کرده و انتظار داریم این پردیس به یکی از زیرساختهای مهم فرهنگی و هنری شهر اصفهان تبدیل شود.
مدیر منطقه شش شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه پردیس هنر دارای ۷۵ هزار مترمربع مساحت است، تصریح کرد: ۱۰ هزار مترمربع از این فضا به ساخت پارکینگ تخصیص یافته است که ظرفیت پارک حدود ۳۰۰ خودرو را دارد.
وی از کاشت شش هزار و ۵۰۰ اصله درخت و درختچه در فضای این پروژه خبر داد و گفت: ۲۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان صرف هزینه کارهای عمرانی و ایجاد فضای سبز در این طرح شده است.
برکت با بیان اینکه چهار میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای آزادسازی طرح پردیس هنر هزینه شده است، تصریح کرد: این پروژه در مجموع با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به ویژگیهای منحصر به فرد پردیس هنر، گفت: در نمای ورودی اصلی، سازهای با سقف چوبی خودنمایی میکند. همچنین نورپردازی در زیر سقف و وجود آبنما با رقص نور در محوطه، جلوه زیبایی را به ویژه در شب برای این مجموعه به تصویر میکشد؛ همچنین در این طرح ایجاد چندین آبشار مصنوعی پیشبینی شده است.
مدیر منطقه شش شهرداری اصفهان با بیان اینکه آمفی تئاتر روباز پردیس هنر، فضایی را برای برگزاری همایشهای مردمی در حاشیه زاینده رود با رعایت پروتکلهای بهداشتی فراهم کرده است، افزود: ظرفیت این سالن سه هزار و ۵۰۰ نفر است، همچنین در این بوستان غرفههای متعددی برای نمایش آثار هنری هنرمندان و پرداختن به هنرهای مختلف در نظر گرفته شده که هنرمندان رشتههای مختلف میتوانند از آنها برای بروز و ظهور هنر خود استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: در قسمتی از بوستان پردیس هنر، سازه چوبی در قالب "دالان بهشت" قرار گرفته که دور تا دور آن با گلهای بالارونده احاطه شده است؛ در بخش انتهایی پردیس هنر نیز "فرش گل" با طرحهای اسلیمی پوشیده از گل طراحی شده و در کنار آن نیز برکهای بزرگ قرار دارد.
نظر شما