به گزارش خبرنگار ایمنا، حامد رضوانی در این باره گفت: ظرفیتهای فرهنگی باید به صورت مشارکتی انجام شود تا بتوان در این خصوص گزارشی را ارائه کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه نیازسنجی شهر بندرعباس تخصصی انجام نشده است. به طور مثال اقداماتی که در شهرهایی چون تهران، اصفهان و … انجام میشود را در شهر بندرعباس نیز انجام میدهیم.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری بندرعباس تصریح کرد: نیازسنجی فرهنگی اجتماعی شهر بندرعباس انجام میشود که در این خصوص نیاز به نیازسنجی نقطهای محلات بندرعباس است.
وی بیان کرد: محلات شهر بر اساس هویت آن محله شکل گرفته قطعاً نیازهای فرهنگی اجتماعی محلات شهر و خاستگاه آنها نیز متفاوت است باید در ابتدا تفاوتها را بسنجیم سپس نیازسنجی کنیم.
رضوانی با بیان اینکه ارتباط با مرکز مطالعات پژوهشهای شهرداری بندرعباس درخصوص پایان نامهها و تحقیقات دانشجویی سبب افزایش و تقویت بار علمی به شهر میشود، گفت: باید از تحقیقات و پایان نامههای دانشجویان حمایت کنیم، از دپو شدن تحقیقات دانشجویی و پایان نامهها باید جلوگیری شود و اینها باید نتیجه و اثربخشی خود را در جامعه شهری داشته باشند.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری بندرعباس خاطرنشان کرد: یک تفاهم نامهای که مفید و اثربخش برای جامعه شهری باشد را منعقد کنیم و به سمتی برویم که عملیاتی بودنش را تضمین کند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان در این نشست گفت: با راه اندازی شرکتهای دانش بنیان فرهنگی میتوانیم به آثار فاخر فرهنگی در سطح شهر کمک کنیم.
وی با بیان اینکه ما نگاه علمی به چالشها و مسائل شهری داریم، ادامه داد: پژوهشهای اصیلی درخصوص آسیبهای اجتماعی شهر نیز انجام شده است که به مشکلات شهری کمک خواهد کرد.
رئیس دانشگاه سماء بندرعباس با بیان اینکه نگاه به شهر باید عوض شود، تصریح کرد: مرکز مطالعات پژوهش بستر مناسبی برای استفاده از تحقیقات و پژوهشهای خوب دانشجویان است.
احسان محمدی نژاد اضافه کرد: تجربیات مدیران و مشاوران مدارس سماء نیز در اختیار این سازمان قرار میگیرد.
نظر شما