عزل و نصب‌هاي خاص جهرمي در بانك صادرات

خبرگزاری ایمنا: عزل و نصب‌هاي محمد جهرمي در مدت نزديك به ۲سال مديريت بانك صادرات نشان مي‌دهد وي در موارد حساسي مديران عالي رتبه باتجربه را بركنار و به جاي آنها افرادي جوان و بي تجربه منصوب كرده است.

به گزارش ایمنا به نقل از الف، در فهرست افرادي كه در دوسال گذشته توسط جهرمي از مناصب خود عزل شده‌اند و نيز افرادي كه به دستور وي در بانك صادرات به مديريت رسيده‌اند، نكات قابل توجهي به چشم مي‌خورد:

برخي مديران عزل شده توسط جهرمي:
بهروز جلالي اصل: رئيس اداره امور كاركنان، ۲۵داراي سال تجربه در بانك صادرات

محمدحسين فتحعلي زاده، رئيس اداره كل حقوقي، داراي ۲۶سال تجربه در تمامي رده‌هاي بانك از شعبه، حوزه، معاونت و سرپرستي. به جاي ايشان جواني ۳۰ساله و فاقد تجربه كافي حقوقي و بانكي، به سمت مهم مدير كل حقوقي منصوب شده است.

حسين ميرزا عبداله: رئيس سرپرستي شرق تهران، داراي ۲۹سال و اندي سابقه در تمامي رده‌هاي بانكي

مجيد گودرزي: مدير امور طرح و برنامه داراي ۲۷ سال سابقه و تجربه در بانك صادرات ايران

سيد حسين موسوي: رئيس اداره انتظامات داراي ۲۹ سال سابقه در انتظامات بانك

سيروس ياري‌كل: داراي ۲۹ سال سابقه در تمامي بخش‌هاي بانكي و حقوقي كه به دليل عدم ارجاع كار ناچار به بازنشستگي شد.

حميد نوذري: رئيس اداره خدمات و پشتيباني، داراي ۲۹ سال سابقه بدون دليل خاصي بركنار شد.

جاهد كوچك: داراي ۲۸ سال سابقه در رياست شعب خارج از كشور، اكنون عزل شده و استفاده‌اي از ايشان نمي شود.

محمدرسولي: داراي ۲۶سال سابقه در امور حراست

ابوالفضل تاج الدين: بازرس ويژه مدير عامل با ۲۶ سال سابقه، بركنار شده است.

برخي انتصابات جهرمي:

مجيد ابوالفتحي: مديركل روابط عمومي جوان حدوداً ۳۰ ساله كه مدعي ۱۷ سال تجربه مديريت دارد.

علي مبيني دهكردي: همكلاسي محمد جهرمي كه به خاطر انتصاب ايشان در بانك صادرات، در چارت سازماني بانك تغيير اساسي داده شد و برخي نيروهاي باتجربه فاقد پست سازماني شدند يا از بانك مهاجرت كردند.

مسعود غني‌زاده: همكلاسي ديگر آقاي جهرمي كه از شهرداري به بانك صادرات آورده شده.

لازم به يادآوريست غلامحسين محسني اژه‌اي دادستان كل كشور و مسوول ويژه رسيدگي به سوء استفاده كلان در نظام بانكي، روز دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتي خود تلويحاً به سومديريت در بانك هاي صادرات و ملي اشاره كرد و گفت: «چطور مديران بانك صادرات و ملي از سال ۸۸ كه ماجراي اختلاس شروع شده متوجه اين موضوع نشده‌اند و چرا نگفته اند كه چگونه تمام اين پول‌ها از يك شعبه درجه ۳ در اهواز آمده است»؟!
خبر ديگر رسيده به الف اين است كه «سعيد تميجي» رئيس اداره كل حراست بانك صادرات در ششم مهرماه ۱۳۸۸ در نامه‌اي به فتاحي عضو هيات مديره اين بانك با اشاره به ميزان بدهي شركت «توسعه سرمايه گذاري امير منصور آريا»، درباره معاملات متعدد اين شركت با بانك صادرات، هشدار داده بود.
محمد جهرمي، در مهرماه ۱۳۸۸ با اشاره محموداحمدي‌نژاد به وزير اقتصاد، بدون داشتن سابقه كار و مديريت بانكي، به مديريت بانك صادرات ايران منصوب شد.
توجه: بخش خبري الف فقط با داشتن مدارك معتبر و قابل ارائه در دادگاه، اخبار خود را تنظيم مي كند. از آنجا كه گاهي نظرات بينندگان ذيل مطالب الف در دادگاه عليه مدير مسئول الف مورد استناد قرار مي گيرد و به لحاظ رعايت آبروي افراد؛ در موارد خاص مانند اين خبر همكاران تاييد كننده نظرات بينندگان با وسواس و دقت بيشتري نظرات را بازبيني مي كنند. لطفا به هنگام درج و ارسال نظر، اين نكته و عواقب اخروي تهمت و نيش و كنايه به افراد را در نظر گرفته و رعايت فرماييد.
کد خبر 44500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 1350 IR ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۶
    هيچي نگيم بهتره قضاوت با خوانندگان محترم...!!

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۶
    نظام ما متاسفانه جوری پایه گذاری شده که هرکس مقام بگیره افراد قبلی را برکنارمیکنه بدون داشتن عذرموجه. وبه وسیله اتوبوس دوستان وآشنایان وفامیل و همسایگان و.....را درمسئولیتهای مختلف ومهم به کارگمارده که عزیزان هرکاری دلشان بخواد انجام میدند. خدابیامرزه کورش کبیرا که بااین کارمخالف بود. البته یادمون باشه که دولت ماپاکترییییییییین دولته .

    پاسخ سایت: 0

  • IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    کار باید برای رضای خدا باشد وقتی بر نفس اماره غلبه نگردد این میشود

    پاسخ سایت: 0