به گزارش ایمنا، همچنین محققان در این مطالعه هشدار دادند که به دلیل همه گیری بیماری کووید -۱۹ پزشکان باید برای مواجهه با افزایش قابل توجه موارد ابتلاء به بیماری مزمن کلیوی آمادگی داشته باشند.
در این مطالعه محققان به بررسی اطلاعات نزدیک به ۴۰۰۰ بیمار مبتلا به کووید -۱۹ که ۱۸ ساله و بالاتر بودهاند و در فاصله ۲۷ فوریه تا ۳۰ ماه مه در بیمارستانی در شهر نیویورک تحت درمان بودند مورد ارزیابی قرار دادند.
طبق مطالعه انجام گرفته نارسایی حاد کلیه در ۴۶ درصد از این بیماران مشاهده شد و حدود یک پنجم از آنان به انجام دیالیز احتیاج پیدا کردند. همچنین موارد فوت در میان بیماران مبتلا به نارسایی کلیه که در بیمارستان تحت درمان قرار داشتند حدود ۵۰ درصد بوده است که این آمار در میان بیمارانی که دچار عارضه کلیوی نبودهاند حدود هشت درصد بوده است.
یافتههای به دست آمده نشان داد تنها ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به کووید -۱۹ که به نارسایی حاد کلیه دچار شده بودند از این بیماری جان سالم به در برده و عملکرد کلیههای آنان بهبود پیدا کرده است.
بر اساس گزارش ایسنا، به گفته محققان آمریکایی ممکن است با شیوع بیماری کلیوی پس از همه گیری بیماری کووید -۱۹ مواجه شویم که در این شرایط تعداد بیمارانی که به دیالیز و حتی پیوند کلیه احتیاج پیدا میکنند، افزایش پیدا میکند.
نظر شما