به گزارش ایمنا، سید هادی احمدی با اشاره به اینکه استان آذربایجان شرقی دارای بیشترین تعداد کارگاه مرمتی فعال در سال جاری است گفت: از ۵۲ حکم مرمتی ۳۰ حکم به شهر تبریز و ۲۲ حکم دیگر به شهرهای آذرشهر، اهر، اسکو، بناب، بستان آباد شبستر، عجب شیر، مراغه، میانه و هشترود تعلق دارد.
به گفته وی، این احکام مربوط به مرمت ۲۲ خانه و عمارت، بازارهای تاریخی آذرشهر، اهر، تبریز و شیشوان، پنج مسجد و مسجد جامع، حمامهای تاریخی، باغ و خانه باغ، سه کلیسا، پل، موزه و … است.
احمدی تعداد احکام مرمتی صادر شده در سال جاری تا کنون را ۱۱۱ اثر در ۱۰ استان کشور اعلام کرد و گفت: بیشترین احکام مرمتی بعد از آذربایجان شرقی به استان آذربایجان غربی با ۲۵ و کردستان با ۱۳ پروژه مرمتی تعلق دارد.
مدیر کل دفتر حفظ و احیا بناها، بافتها و محوطههای تاریخی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۹۹ دریافت حکم مرمت برای تمامی اقدامات مرمتی در آثار تاریخی الزامی است، افزود: ارسال شرح عملیات مرمتی به همراه مصوبه شورای فنی استان یا کمیته فنی معاونت میراث فرهنگی، محل تأمین اعتبار پروژه اعم از ملی، استانی، شخصی و … از جمله اطلاعاتی است که میباید از سوی ادارات کل استانی برای صدور حکم مرمت به اداره کل حفظ و احیا بناها، بافتها و محوطههای تاریخی ارسال شود.
نظر شما