به گزارش ایمنا پاستا یکی از غذاهای معروف ایتالیا است که انواع مختلفی دارد. پاستا پروانهای، پنه، اسپاگتی، ماکارونی، فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و صدها شکل دیگر از پاستا وجود دارد. پاستا پنه با سس آلفردو یکی از پرطرفدارترین روشهای پخت این غذاست.
مواد لازم پاستا آلفردو
زمان تقریبی پخت: ۱ ساعت
مواد لازم برای ۴ نفر:
پاستا |
۳۰۰ گرم |
قارچ کوچک |
۲۰۰ گرم |
سینه مرغ |
۱ عدد |
روغن مایع و کره |
به مقدار لازم |
شیر |
نصف فنجان |
آب مرغ |
۱ لیوان |
سیر |
۱ حبه بزرگ ۱ حبه کوچک |
خامه |
۱ و نیم فنجان |
پنیر پارمزان |
۱ فنجان |
نمک، فلفل، پاپریکا، زردچوبه |
به مقدار لازم |
جعفری تازه |
یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ
مرحله اول
اگر بخواهید یک پاستا خوشمزه درست کنید باید دقیقا طبق دستور طرز تهیه پاستا آلفردو پیش بروید و تمام مراحل را کامل انجام دهید.
ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک به اندازه دو بند انگشت خرد کنید. سپس در یک ظرف بریزد و ادویهها (نمک، فلفل، زردچوبه) و یک حبه سیر بزرگ خرد شده را روی آن بریزید و با دست زیر و رو کنید تا ادویه به همه جای مرغ برسد و بگذارید چند دقیقه بماند. سپس در روغن کمی تفت دهید.(فقط در حدی که پخته و رنگ آن سفید شود)
نکته: برای خوشمزه و خوش رنگ تر شدن پاستا میتوانید هنگام پخت مرغ کمی پودر پاپریکا روی آن بریزید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
در این مرحله ابتدا قارچها را شسته و ورقه ای خرد کنید. سپس با مقدار کمی نمک و کره در ماهیتابه تفت دهید.
نکته: برای اینکه قارچها کمتر آب بیندازند و کوچک نشوند میتوانید از اول شعله گاز را زیاد کنید ولی مراقب باشید که نسوزد.
مرحله سوم
در این مرحله باید مرغ پخته شده را به قارچها اضافه کنید و دو تا سه دقیقه روی شعله کم با مقداری آب مرغ مخلوط کنید. سپس زیر آن را خاموش کنید و به سراغ تهیه سس آلفردو بروید.
نکته: در صورتی که آب مرغ در دسترس ندارید میتوانید از آب به همراه عصارههای طبیعی گوشت مرغ استفاده کنید. توجه داشته باشید که عصاره مرغ دارای نمک زیادی است و باید مراقب باشید که پاستای شما شور نشود. مثلاً میتوانید نمک زمان پخت اول مرغ و قارچ را حذف یا خیلی کم کنید.
مرحله چهارم
طرز تهیه سس آلفردو
برای تهیه سس آلفردو ابتدا یک کره داخل قابلمه ذوب کنید. سپس یک حبه سیر کوچک را در آن ریز خرد کنید. و ۱ دقیقه تفت دهید تا طلایی شود.
نکته: در این مرحله و سایر مراحل که چیزی را سرخ میکنید مراقب باشید نسوزد زیرا سیاهی حاصل از سوختگی علاوه بر بد طعم کردن غذا، ظاهر آن را نیز خراب میکند.
یک و نیم فنجان خامه را در ۲تا۳ قاشق غذاخوری شیر مقداری رقیق کنید و به مخلوط سیر و کره اضافه نمایید.
۳تا۵دقیقه مرتب هم بزنید تا بافتی شبیه کرم پیدا کند. سپس جعفری خرد شده، پنیر پارمزان (یا پودر آن)، نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که بافت سس طوری شود که به قاشق بچسبد.
نکته: استفاده از پنیر پیتزا به جای پنیر پارمزان پیشنهاد نمیشود زیرا بافت سس را خراب میکند.
مرحله پنجم
یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس مقداری نمک و روغن مایع داخل آب بریزید و پاستا را اضافه کنید. زمان پخت هر نوع پاستا روی بسته آن نوشته شده است ولی معمولاً زمان ۵ تا ۱۰ دقیقه است. پس از پختن پاستا را آبکش کنید.
مرحله ششم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی شعله قرار دهید و پاستا، مرغ و قارچ و سس آلفردو را در آن بریزید.
مواد پاستا را خوب مخلوط کنید تا سس به خوبی در همه جا پخش شود. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید پاستا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت بماند تا آماده شود.
نکته: در این مدت چند بار مواد را زیر و رو کنید تا کاملاً مخلوط شود و پاستا نسوزد.
مرحله هفتم
تزئین پاستا با سس آلفردو و مرغ
پس از اینکه پاستا آماده شد، آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید. برای تزئین پاستا میتوانید از قطعات کوچک مرغ و جعفری خرد شده استفاده کنید.
نظر شما