حدمجاز آرسنیک در برنج تعیین شد

مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی از تعیین حدمجاز آرسنیک در برنج، میزان کادمیوم در گندم و تجدیدنظر در استاندارد الک گندم خبر داد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علیرضا رفیعی پور اظهار کرد: در راستای تأکید معاون اول رئیس جمهور در خصوص احصا و اعلام مشکلات استانداردهای ملی، جلسه مشترک بررسی مشکلات استانداردهای ملی در حوزه وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد با حضور رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس سازمان دامپزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو برگزار و اختلاف نظرهای دستگاهی در حوزه مسئولیت این سه ارگان مطرح شد.

وی افزود: در این جلسه تجدیدنظر استاندارد حد مجاز مایکوتوکسین ها در خوراک انسان و دام مجدد مطرح شد و در نهایت با توجه به اینکه کمیته ملی این استاندارد پیش از این برگزار شده و توافقات لازم شده بود، مورد توافق جمع قرار گرفت.

رفیعی پور ادامه داد: در زمینه بیشینه رواداری آرسنیک در برنج مورد اشاره در استاندارد ملی شماره ۱۲۹۶۸ مقرر شد حد مجاز آرسنیک در برنج ۱۵۰ppb در نظر گرفته شده و آرسنیک معدنی به دلیل نبود تجهیزات آزمون فعلاً در استاندارد لحاظ نشود.

مدیرکل مدیرکل دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: در خصوص میزان کادمیوم در گندم هم توافقات لازم در خصوص تغییر عدد ۳۰ppb به ۶۰ppb حاصل شد.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه، تجدیدنظر استاندارد الک گندم نیز مورد بحث قرار گرفت و در نهایت با نظر وزارت جهاد کشاورزی موافقت و اندازه الک گندم برای گندم معمولی ۲۰ در ۱.۷ میلی متر و برای گندم دوروم ۲۰ در ۱.۹ میلی متر در نظر گرفته شد.

کد خبر 431149

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.