به گزارش ایمنا، رحمت الله شمسی با یادآوری روزهای سخت جنگ برای مردم شهرستان سردشت اظهار کرد: با گذشت ۳۵ سال از تاریخ بمباران شیمیایی سردشت هنوز بسیاری از جانبازان این حادثه در شرایط سختی به سر میبرند و از درمانگاه تخصصی و کادر درمانی مجرب محروم هستند.
وی با بیان اینکه مصدومان این حادثه برای روند درمانی ناگزیرند یا به مرکز استان آذربایجان غربی یا به استانهای همجوار مراجعه کنند، افزود: فکر نمیکنم برای مردم مظلوم و شیمیایی سردشت که بارها از سوی دولت عراق در دوران جنگ تحمیلی مورد حملههای هوایی قرار گرفتند و جوانمردانه از کشورشان دفاع کردند ساختن بیمارستان یا درمانگاه تخصصی خواسته زیادی باشد
نایب رئیس شورای استان آذربایجان غربی تصریح کرد: در این روزها بهواسطه شیوع کرونا جان پنج هزار جانباز شیمیایی در خطر بوده و ممکن است به علت مشکلات ریوی با ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست دهند.
وی خاطرنشان کرد: با تعطیلی بازارچههای مرزی قاسم خان، اشکان و گاهی کیله مردم این شهرستان بیکار شده و مجبورند برای کارگری به کشور عراق و یا به حاشیه شهرهای بزرگ مهاجرت کنند.
شمسی اضافه کرد: منازل اهالی به علت همین مهاجرتها به مخروبه و متروکه تبدیل شده و اگر دوباره مرزها بازگشایی شوند و تجارت با کشورهای همسایه شکل گیرد نیز میتوان تحریمها را دور زد و از مهاجرتها جلوگیری کرد.
وی به مشکلات زیر ساختهای شهری نیز با گذشت چند دهه از جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: هنوز مدرسهای که در آن تحصیل کردیم و مورد اصابت موشک قرار گرفت و باعث کشته شدن تعدادی از دانش آموزان شد، بازسازی نشده و با تخریب مدرسه جز زمین خاکی چیزی از آن باقی نمانده است.
نایب رئیس شورای استان آذربایجان غربی در گفتوگو با ایلنا ادامه داد: در کارگروه آسیبهای اجتماعی شهرستان مواردی ازجمله طلاق، اعتیاد، اختلافات خانوادگی، مهاجرت، حاشیهنشینی و خودکشی در بین مردم مطرح است که همه ریشه در فقر دارند.
نظر شما