به گزارش ایمنا، مسعود عشقوی با اشاره به اینکه طرح شناسنامهدار شدن درختان در شاهرود اجرایی شده است، اظهار کرد: شناسنامهدار کردن درختان شاهرود گام مؤثری در حفاظت از درختان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه این طرح برای نخستین بار در شاهرود اجرایی میشود، افزود: از آنجایی که این درختان جزو میراث معنوی و طبیعی شهر به شمار میآیند با اجرای این طرح در نخستین گام با تجزیه و تحلیل اطلاعات جمعآوریشده، برنامهریزیهای لازم برای حفظ و گسترش فضای سبز اعمال میشود.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شاهرود با اشاره به اینکه در مرحله نخست اجرای این طرح پنج هزار اصله درخت کدگذاری و پلاککوبی شده و این روند در هفته آینده نیز ادامه مییابد، افزود: این طرح با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان انجام شده است.
عشقوی با بیان اینکه شناسایی و ثبت اطلاعات مربوط به درختان شهری ضروری است، عنوان کرد: جلوگیری از قطع غیرقانونی، تعیین مقدار سن درخت و برنامهریزی در جهت آبرسانی هوشمند بر اساس مصرف گیاه، برنامهریزی برای تغذیه مناسب بر اساس میزان مصرف تغذیه گیاه، برنامهریزی برای واکاری و کاهش هدر رفت آب در فضای بین درختان و برنامهریزی برای مبارزه هوشمند با آفات و بیماریهای گیاهی را میتوان از مزایای شناسنامهدار شدن درختان برشمرد.
وی با بیان اینکه سعی خواهیم کرد تا سال آینده اقدامات نرمافزاری این طرح را به پایان برسانیم، ادامه داد: تمامی درختان شاهرود به جز سوزنیبرگان (کاج و سرو) به دلیل نیازهای متفاوت با پهنبرگان که کدگذاری و پلاککوبی متفاوت خواهند داشت، از این طرح بهرهمند خواهند شد.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری شاهرود با بیان اینکه درختان بهعنوان مهمترین شاخص فضای سبز شهری شناخته میشوند، خاطرنشان کرد: بدون تردید ثبت اطلاعات درختان حساسیت و دقت شهروندان را نیز در حفظ و نگهداری از درختان و سرمایههای ارزشمند شهر افزایش میدهد.
منبع: فارس
نظر شما