به گزارش ایمنا، زهره عارفی نویسنده، داستاننویس و دبیر مسابقه خاطرهنویسی ناشنوایان در رابطه با فعالیت داستاننویسی ناشنوایان گفت: تا پیش از این ناشنوایان کمتر با ادبیات انس داشتند، اما کمکم با یادگیری داستان، لازم است با ادبیات روایی آشنا شوند و این نوع نگارش را بیاموزند.
وی اضافه کرد: خاطرهنگاری، یکی از روشهای تولید مفهوم و معناست. ما با خاطرهها الفت خاصی داریم و به دلیل تاثیرگذاری آن بر ما، در حافظه دراز مدتمان ثبت و ضبط شده است. خاطرهها علاوه بر نگارششان، کمک بزرگی میکند تا ناشنوایان بتوانند حوادث تلخ و شیرین زندگیشان را روایت کنند تا جامعه با آنان و سبک زندگیشان بیشتر آشنا شود.
دبیر مسابقه خاطرهنویسی ناشنوایان ادامه داد: به عبارت دیگر، خاطرهنگاری هم ذهن ناخودآگاه آنان را فعال میکند و هم باعث میشود، ناشنوایان بعد از گذشت چند سال، بتوانند مفهومی نو و جدید را تولید کنند. این نوع از روایت که پای تجربه زیسته را به میان میکشد، در نوع خود جذاب است و کمک بزرگی به درستنویسی آنان میکند.
عارفی یادآور شد: در این مسابقه که امید است بتوانیم هر فصل آن را تکرار کنیم، پنج نفر از برترینها معرفی خواهند شد و یک نفر مورد تقدیر قرار میگیرد که شخصا هزینه آن را پرداخت خواهم کرد.
وی گفت: علاقهمندان به شرکت در این مسابقه تا ۱۰ تیر برای ارسال آثارشان مهلت دارند و اسامی نفرات برتر در ۲۵ تیرماه اعلام خواهد شد.
منبع: ایبنا
نظر شما