مناسب‌سازی ۶۴ مدرسه استثنایی در کشور

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: در سال جاری ۶۴ مدرسه پذیرا و ویژه استثنایی مناسب سازی خواهد شد و مناسب سازی تجهیزات نیازمند مشارکت شرکت‌های فعال در این زمینه بویژه شرکت صنایع آموزشی است.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، سید جواد حسینی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه تولید محصولات آموزشی، ورزشی، کمک آموزشی و توانبخشی بین سازمان آموزش و پرورش استثنایی و شرکت صنایع آموزشی، با بیان اینکه توسعه و پیشرفت امتداد حواس انسان‌ها است اظهار کرد: برخی مواقع نقایص باعث می‌شود یکی از حواس امتداد نیابد و نظام تعلیم و تربیت باید جانشین و پر کننده نقایص دانش آموزان با نیازهای ویژه شود.

وی افزود: مناسب سازی در ابعاد مختلف یکی از سیاست‌های جدی آموزش و پرورش استثنایی است که در حال پیگیری و انجام است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه ‏نهضت توان افزایی در آموزش و پرورش استثنایی کلید خورده است افزود: شناسایی حس کم داشته و نداشته دانش آموزان و جایگزینی تکنولوژی به جای این حس از اهداف نهضت توان افزایی است

حسینی گفت: یکی از برنامه‌های اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تأمین ۸۴ هزار وسیله کمک آموزشی و توانبخشی در قالب نهضت توان افزایی با مشارکت خیرین است

وی تصریح کرد: خیرین مدرسه یار، ردیف مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های دولتی و خصوصی و مشارکت اصناف، اشخاص حقیقی و حقوقی در این زمینه می‌توانند به کمک آموزش و پرورش استثنایی بیایند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه شرکت صنایع آموزشی یکی از شرکت‌های خوب در زمینه تولید تجهیزات آموزشی است که با سرمایه معلمین شکل گرفته شده است اظهار کرد: بر اساس تفاهم صورت گرفته شده برخی از تجهیزات آموزشی، کمک آموزشی، ورزشی و توانبخشی دانش آموزان با نیازهای ویژه با همکاری متخصصین سازمان آموزش و پرورش استثنایی و شرکت صنایع آموزشی ایران ساخته خواهد شد.

حسینی افزود: نگاه شرکت صنایع آموزشی به دانش آموزان با نیازهای ویژه و آموزش و پرورش استثنایی در قالب مسئولیت اجتماعی بسیار ارزنده است.

وی تصریح کرد: در سال جاری ۶۴ مدرسه پذیرا و ویژه استثنایی مناسب سازی خواهد شد و مناسب سازی تجهیزات نیازمند مشارکت شرکت‌های فعال در این زمینه بویژه شرکت صنایع آموزشی است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: تأمین تجهیزات پایگاه‌های آموزش مجازی، تجهیزات پایگاه‌های طرح سنجش، تجهیزات مورد نیاز آموزش‌های مجازی از جمله موارد مشترک همکاری آموزش و پرورش استثنایی با شرکت صنایع آموزشی خواهد بود.

حسینی با اشاره به طرح آموزش همراه با تولید در هنرستان‌ها اظهار کرد: فروش محصولات تولید شده در هنرستان‌های آموزش و پرورش استثنایی از طریق شرکت صنایع آموزشی یکی دیگر از زمینه همکاری مشترک می‌باشد.

وی گفت: ایجاد پارک بازی و بازدید دانش آموزی از شرکت صنایع آموزشی می‌تواند زمینه آشنایی دانش آموزان با محصولات این شرکت را فراهم سازد.

کد خبر 422659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.