منصور شیشه فروش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه امسال موردی از هجوم ملخهای صحرایی به استان اصفهان گزارش نشده است، اظهار کرد: از ابتدای سال اجرای طرح پیشگیری و مقابله با هجوم ملخهای صحرایی در سطح ۱۰ هزار هکتار در شهرستانهای تیران و کرون، لنجان، مبارکه، سمیرم و دهاقان در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون عملیات ردیابی و سم پاشی در شهرستان تیران و کرون آغاز شده است.
وی با اشاره به وجود ملخهای بومی در استان اصفهان، گفت: با توجه به اقدامات پیشگیرانه تاکنون ملخها طغیان نکردهاند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه سال گذشته نیز در ۱۰ هزار هکتار از اراضی استان با هجوم ملخهای بومی و مراکشی مقابله شد، ادامه داد: شناسایی، ردیابی، سمپاشی و کنترل ملخها به صورت کامل در شهرستانهای تیران و کرون، دهاقان، مبارکه، لنجان انجام شد.
شیشه فروش همچنین به مقابله با هجوم ملخ کوهان دار تاغ در ۴۰ هزار هکتار از عرصههای بیابانی در شهرستانهای اردستان، نطنز، بادرود و آران و بیدگل اشاره و اظهار کرد: با تلاش اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان در چند سال اخیر از طغیان این نوع ملخها در عرصههای بیابانی جلوگیری شده است.
وی با بیان اینکه عملیات مقابله با آفت سن گندم از ۲۸ اسفندماه سال گذشته تا کنون در دو هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان اصفهان و فلاورجان اجرا شده است، گفت: مبارزه با رشد علفهای هرز نیز در ۴۸ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان از سوی اداره حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان در حال پیگیری است.
نظر شما