به گزارش ایمنا، با ابلاغ این دستور العمل دفترچههای درمانی بیمه شدگان تا پایان اردیبهشت ۹۹ دارای اعتبار خواهند بود و نیازی به مراجعه حضوری بیمه شدگان به شعب و کارگزاریها برای تمدید دفترچههای درمانی نیست.
مهلت پرداخت حق بیمه بیمه شدگان اختیاری، توافقی، رانندگان درون شهری و برون شهری و کارگران ساختمانی نیزافزایش یافته است و به منظور جلوگیری از لغو قراردادها و تداوم بیمه پردازی این قبیل بیمه شدگان تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری برای پرداخت حق بیمه مهلت خواهند داشت.
ضمن آنکه برای تمامی بیمه شدگان به ویژه بیماران مبتلا به کرونا و همچنین مرخصی زایمان امکان پرداخت علیالحساب غرامت دستمزد براساس گواهی پزشک معالج فراهم شده است و این خدمات بدون نیاز به انجام تشریفات مقرر و مراجعه حضوری به شعب انجام میشود.
ثبت درخواست خدمات و تعهدات کوتاه مدت (غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز وکمک ازدواج و...) نیز بدون مراجعه حضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی http://eservices.tamin.ir قابل انجام است.
بر این اساس، برای ثبت درخواست بازنشستگی نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمین اجتماعی نیست و تاریخ ترک کار مندرج در لیست پرداخت حق بیمه به عنوان تاریخ درخواست بازنشستگی محسوب میشود. همچنین انجام استعلام درخصوص تمدید یا صدور کارت هوشمند رانندگان به حالت تعلیق درآمده و تداوم بیمه پردازی آنان تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۹ قابل انجام است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی؛ ضمن آنکه امکان بیمه پردازی آن دسته از کارگران ساختمانی که کارت مهارت فنی آنان منقضی شده است تا پایان اردیبهشت سال جاری قابل انجام است.
لازم به ذکر است؛ جلسات کمیسیونهای پزشکی موضوع ماده ۹۱ و شوراهای پزشکی نیز تا پایان اردیبهشت امسال برگزار نخواهند شد.
انجام کلیه بازرسیهای مرتبط با امور بیمه شدگان خاص اعم از بیمه بیکاری، احراز اشتغال قالیبافان، کارگران ساختمانی و ... تا پایان اردیبهشت ۹۹ موضوعیت نخواهد داشت.
نظر شما