به گزارش ایمنا سرهنگ محمدی گفت: با عنایت به نامگذاری سال ۹۸ به عنوان پلیس هوشمند توسط سردار فرمانده ناجا، در راستای تحقق آن هدف، اصلاح فرآیندها، هوشمندسازی و توسعه خدمات در دستور کار پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا قرار گرفت و این امر با شیوع ویروس کرونا شتاب بیشتری یافت.
وی افزود: یکی از خدمتهای جدید پلیس راهور ناجا، ترخیص خودروهای توقیف شده توسط مقامات قضائی و پلیس راهور است که گام اول در دفاتر پلیس +۱۰ و گام دوم فرآیند ترخیص خودرو به صورت اینترنتی و از طریق نرم افزارهای تلفن همراه انجام خواهد پذیرفت.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در فاز اول برای ۱۲ کلان شهر تهران، اصفهان، مشهد، تبریز، اهواز، قم، کرمانشاه، ساری، رشت، گرگان، شیراز و اراک انجام میشود، گفت: در فاز دوم و در اوایل سال ۹۹ این فرآیند به کل کشور تسری خواهد یافت.
سرهنگ محمدی با بیان اینکه در حال حاضر در تهران ۱۱ ستاد ترخیص وجود دارد که خدمات ترخیص خودرو را انجام میدهند به توسعه ۱۳۹ دفتر پلیس +۱۰ اشاره و بیان کرد: به طور میانگین در فاصله یک الی دو کیلومتری منازل عموم شهروندان تهرانی، یک دفتر پلیس +۱۰ وجود دارد.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در سراسر کشور و کلیه شهرستانهای کشور یکهزار و ۶۶ دفتر پلیس +۱۰ وجود دارد و در آینده نزدیک به هم میهنان عزیز خدمات ترخیص خودرو ارائه خواهند داد، اضافه کرد: کل مراحل فرایند ترخیص خودرو به صورت پیامکی به مالک خودرو ابلاغ میشود، بعد از احراز هویت و مالکیت مالک، اطلاعات به صورت الکترونیکی به ستاد ترخیص ارسال و پس از تاییدیه بلامانع بودن ترخیص به صورت سیستمی توسط مأموران و با نظارت حاکمیتی پلیس راهور انجام میشود و نیازی به حضور فرد در ستاد ترخیص راهور نیست.
سرهنگ محمدی در خاتمه گفت: هزینه حمل خودرو با جرثقیل و هزینه پارکینگ را مالک به صورت اینترنتی و با دستگاه پوزی که در دفاتر پلیس +۱۰ تعبیه شده پرداخت میکند و با ارائه قبض ترخیص، شخص میتواند به پارکینگ مربوطه برای ترخیص وسیله نقلیه توقیفی خود مراجعه کند و اگر شخص در همان روز به پارکینگ مراجعه کند، هیچ گونه هزینهای به پارکینگ پرداخت نخواهد کرد.
منبع: ایرنا
نظر شما