گوشی خود را با آب و صابون بشویید!

بر اساس جدیدترین تحقیقات استفاده از آب و صابون، یکی از راهکارهای مؤثر برای پاک‌کردن گوشی‌های هوشمند و جلوگیری از انتقال ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا با این دستگاه‌ها است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، برگزاری آنلاین کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ مایکروسافت به دلیل شیوع ویروس کرونا، امکان برقراری مکالمه تصویری در اسکایپ بدون نیاز به ثبت‌نام یا دانلود، استفاده از آب و صابون برای تمیز کردن گوشی‌های هوشمند و … را در بسته تکنولوژی ایمنا بخوانید.

برگزاری آنلاین کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ مایکروسافت به‌دلیل شیوع ویروس کرونا

مسئولان برگزاری کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ مایکروسافت برای پیشگیری از گسترش بیماری کرونا این رویداد را آنلاین و به‌صورت ویدیویی برگزار می‌کنند. گسترش بیماری کرونا باعث شده است که شرکت‌های بزرگ دنیا تغییرات عمده‌ای برای پیشگیری از ابتلای کارکنان خود به ویروس کرونا در نظر بگیرند. ابتدا شاهد بودیم که شرکت‌های بزرگ از کارکنان خود در شعبات سراسر دنیا خواستندفعالیت خود را به‌صورت دورکاری ادامه دهند و حال شاهد رونمایی محصولات جدید مانند سری ردمی نوت ۹ پرو به صورت آنلاین هستیم.

به‌نظر می‌رسد شیوع بیماری کرونا، برگزارکنندگان نمایشگاه‌ها و رویدادهای مهم را بر سر دوراهی قرار داده و اخباری از لغو شدن نمایشگاه‌های بزرگ دنیا ازجمله نمایشگاه NAB Show 2020 به گوش می‌رسد؛ مایکروسافت می‌خواهد کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ را به‌صورت ویدیویی آنلاین برگزار کند. برخلاف سال‌های گذشته دیگر شاهد حضور جمعیتی از تماشاگران و خبرنگاران در سالن کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ نخواهیم بود و تنها مجریان و برگزارکنندگان کنفرانس خبری به روی صحنه حاضر خواهند شد.

در کنفرانس بیلد مایکروسافت که هر ساله در سیاتل برگزار می‌شود، اتفاقات مهمی ازجمله معرفی امکانات جدید برای سیستم عامل ویندوز، سری نرم‌افزارهای کاربردی آفیس و دیگر محصولات مایکروسافت می‌افتد. مسئولان مایکروسافت با ارسال ایمیلی به رسانه‌ها گفتند که در جهت حفظ سلامتی کارکنان و کاربران محصولات مایکروسافت، کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ بدون حضور تماشاچیان و خبرنگاران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به‌صورت ویدیویی از تماشای اتفاقات مهم کنفرانس لذت ببرند.

"جی اینسلی"، فرماندار واشنگتن روز گذشته اعلام کرد تا انتهای ماه مارس مجوز برگزاری رویدادی با حضور بیش از ۲۵۰ نفر صادر نمی‌شود. با وجود اینکه کنفرانس بیلد ۲۰۲۰ مایکروسافت در ماه مه برگزار می‌شود، اما مسئولان این شرکت تصمیم به برگزاری رویداد به‌صورت ویدیویی آنلاین گرفته‌اند و چنین تصمیمی را شرکت‌های گوگل و فیسبوک نیز اتخاذ کرده‌اند. رویدادهای گوگلI/O و فیسبوک F۸ نیز به صورت ویدیویی برگزار می‌شود تا از شیوع بیماری کرونا جلوگیری شود.

سال گذشته مایکروسافت از کرنل لینوکس برای ویندوز ۱۰ و امکان اجرای بازی ماینکرافت در حالت واقعیت افزوده رونمایی کرد و باید دید که این غول دنیای نرم‌افزار برای کنفرانس بیلد امسال چه برنامه‌هایی را تدارک دیده است.

امکان برقراری مکالمه تصویری در اسکایپ بدون نیاز به ثبت‌نام

نرم افزار اسکایپ امکان برقراری مکالمه تصویری را به‌طور رایگان و بدون نیاز به ثبت‌نام یا دانلود برای کاربران فراهم کرده است. شیوع ویروس کرونا در جهان باعث شده است بسیاری از سازمان‌ها کارکنان خود را به دورکاری تشویق کنند. اکثر سازمان‌های بزرگ یا متوسط برای مکاتبات درون‌سازمانی بین کارکنان از ابزارهایی مانند مایکروسافت تیمز استفاده می‌کنند. در این نوع پلتفرم‌ها کارکنان می‌توانند تنها با چند کلیک با جمعی از همکاران خود مکالمات ویدئویی برقرار کنند.

بااین‌حال افراد و کسب‌وکارهای کوچکی که از قبل ابزار ارتباطاتی مناسبی برای خود در نظر نگرفته‌اند، ممکن است در وضعیت فعلی دچار مشکل شوند.خوشبختانه مایکروسافت به فکر این افراد نیز بوده و امکانات ارتباطی مناسبی برای آنان فراهم کرده است؛ نرم‌افزار اسکایپ این شرکت راهکار ارتباطی بسیار ساده و سریعی پیش روی این افراد می‌گذارد.

اسکایپ این امکان را برای کاربران مهیا کرده است که بدون طی‌کردن مراحل عضویت و بدون نیاز به دانلود، مکالمات گروهی تصویری برقرار کنند؛ بنابراین تنها کافی است کاربر با یک کلیک، لینک منحصر به‌فردی برای خود ایجاد کند و آن را برای سایر شرکت‌کنندگان در مکالمه بفرستد. در این روش نسخه سبک‌تری از اسکایپ استفاده نمی‌شود، بلکه تمامی ویژگی‌های این پلتفرم ارتباطی نظیر ضبط مکالمات و تارکردن پس‌زمینه دراختیار کاربر خواهد بود. همچنین مکالمات ضبط‌شده را تا ۳۰ روز بعد می‌توان دوباره مشاهده کرد.

WWDC 2020 اپل به دلیل شیوع ویروس کرونا، به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود

کنفرانس توسعه‌دهندگان جهانی اپل در سال ۲۰۲۰ جدیدترین قربانی ویروس کرونا است. این همایش بزرگ پس از ۳۳ سال فرمت جدیدی به‌خود می‌گیرد و به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود. اپل همه ساله همایشی بزرگ و مهم تحت عنوان کنفرانس توسعه‌دهندگان برگزار می‌کند که این رویداد مهم طی سال جاری میلادی به شکل قبل برگزار نخواهد شد.اهالی کوپرتینو، شیوع ویروس کورنا را دلیل اصلی لغو حضوری WWDC 2020 اعلام کرده‌اند.

کووید ۱۹ جدیدترین شکل شناخته‌شده از ویروس کرونا به‌شمار می‌آید که شیوع آن از چین آغاز شد و به مرور زمان به کل دنیا رسیده است. این ویروس مسابقات ورزشی و همایش‌های بزرگ سراسر دنیا را به تعطیلی کشانده و کنفرانس توسعه‌دهندگان جهانی اپل نیز از آن متأثر شده است.

اپل در اطلاعیه جدید خود می‌گوید: کنفرانس WWDC 2020 را ماه ژوئن امسال به شکلی نوآورانه برای میلیون‌ها توسعه‌دهنده در سراسر دنیا برگزار می‌کنیم. از این طریق می‌توانیم تمامی اعضای جامعه توسعه‌دهندگان را با روشی جدید دورهم جمع کنیم. شرایط فعلی حوزه سلامت ما را مجبور کرد تا فرمت جدیدی برای کنفرانس WWDC 2020 تعریف کنیم که در آن نطق اصلی و جلسات مختلف مراسم همگی به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود؛ از این طریق تجربه یادگیری فوق‌العاده‌ای را برای تمامی توسعه‌دهندگان خود در سراسر دنیا فراهم خواهیم کرد.

در کنفرانس WWDC اپل که همیشه اوایل ماه ژوئن (خرداد) برگزار می‌شود، محصولات جدیدی معرفی می‌شود و این شرکت قابلیت‌های جدیدی را نیز در زمینه نرم‌افزاری به‌نمایش می‌گذارد. بلیط کنفرانس WWDC، قیمتی معادل یک هزار و ۶۰۰ دلار دارد و تنها برای توسعه‌دهندگان اپل ارائه می‌شود. آمار نشان می‌دهد همه‌ساله تمامی بلیط‌های کنفرانس WWDC به‌فروش می‌رسد. اپل تاکنون به‌صورت رسمی برگزاری کنفرانس WWDC 2020 را تأیید نکرده بود؛ بنابراین نمی‌توانیم بگوییم که کنفرانس امسال لغو شده یا شکل برگزاری آن تغییر کرده است.

اپل می‌گوید: مبلغی بالغ بریک میلیون دلار برای جبران خسارت‌های ناشی از برگزاری WWDC به‌صورت آنلاین در نظر گرفته است تا به نهادهای محلی در سن‌خوزه واقع در کالیفرنیا اهدا کند. در کنفرانس WWDC ۲۰۱۹، شاهد معرفی دو محصول جدید و بسیار مهم بودیم؛ مک پرو جدید با سخت‌افزار توانمند و مانیتورجدید و رده‌بالا Pro Display XDR که توانست توجهات زیادی را به‌سمت خود جلب کند. همچنین در این کنفرانس شاهد انتشار اخباری در مورد نسخه جدید سیستم‌های عامل iOS و macOS بودیم.

طی ۳۳ سال اخیر کنفرانس توسعه‌دهندگان جهانی اپل همواره به صورت نمایشگاهی فیزیکی، محل گردهمایی افراد زیادی از سراسر دنیا بود، اما پس از گذر سال‌ها برای نخستین بار این همایش قرار است فرمتی آنلاین به‌خود بگیرد. پیش‌بینی می‌شود WWDC 2020 میزبان شش هزار مراجعه‌کننده باشد. تجمعات این چنینی برای گسترس کروناویروس بسیار خطرناک است و تصمیم اپل برای آنلاین کردن رویدادش کاملاً منطقی به‌نظر می‌رسد.

WWDC 2020 نخستین همایش بزرگی نیست که ویروس کرونا آن را به تعطیلی می‌کشاند. پیش‌تر همایش‌های دیگری نیز لغو شده بود که از بین آن‌ها می‌توانیم به MWC 2020 بارسلونا اشاره کنیم؛ همایش بزرگی که همه‌ساله شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های حوزه گوشی‌های هوشمند را گرد هم می‌آورد تا به رونمایی جدیدترین دستاوردهایشان بپردازند.

راهکار مؤثر برای پاک‌کردن گوشی‌های هوشمند و مقابله با کرونا ویروس

بر اساس جدیدترین تحقیقات استفاده از آب و صابون یکی از راهکارهای مؤثر برای پاک‌کردن گوشی‌های هوشمند و مقابله با ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا است. این روزها حجم زیادی از مطالب بی‌اساس شبه‌پزشکی در اینترنت منتشر می‌شود که بسیاری از کاربران را گمراه کرده است. موارد بسیاری در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود که در آن استفاده از لوله‌های فلزی مخصوص پرشده از پودر توریوم دی‌اکسید رادیواکتیو به کاربران توصیه شده است تا از آن برای شستن دست‌ها بهره ببرند، گوشی‌های هوشمند خود را پاک کرده و حتی این آب را صرف مصارف آشامیدنی کنند.

شرکت اپل برای آموزش نحوه ضدعفونی‌کردن گجت‌ها، دستورالعمل‌هایی به کاربران داده است. این شرکت استفاده از از پاک‌کننده‌های ایزوپروپیل الکل ۷۰ درصد یا دستمال‌های ضدعفونی‌کننده کلوراکس را برای پاک‌کردن سطوح سخت شامل نمایشگر، صفحه‌کلید یا سایر سطوح بیرونی پیشنهاد می‌کند. حال اگر پاک‌کننده‌های ایزوپروپیل الکل ۷۰ درصد یا دستمال‌های ضدعفونی‌کننده کلوراکس دردسترس نباشد، افراد باید چه اقداماتی انجام دهند؟ در چنین وضعیتی کاربران می‌توانند از آب و صابون استفاده کنند که بسیار مؤثر است. دکتر "لنا سیریک"، میکروبیولوژیست برجسته دانشگاه کالج لندن اثبات کرده که استفاده از مواد یادشده برای ضدعفونی‌کردن گوشی تأثیرگذار خواهد بود.

سیریک فعالیت‌های میکروبی روی تلفن‌های هوشمند و قاب‌های این دستگاه‌ها را قبل و بعد از پاک‌کردن آن‌ها با آب و صابون با دستگاه پیشرفته Hygiena EnSURE آزمایش کرده است. در این روش فعالیت میکروب‌ها با واحدهای RLU (واحدهای نسبی نور) اندازه‌گیری شده است؛ واحدی که حاصل اندازه‌گیری سطوح "آدنوزین تری‌فسفات" و نشان‌دهنده میزان پاکیزگی دستگاه‌ها است. بنابر گفته دکتر سیریک، RLU در سطوح و لوازم اتاق جراحی باید به میزان ۵۰ یا کمتر باشد.

پیش از انجام آزمایش واحد RLU در گوشی‌های هوشمند و قاب‌های آن‌ها بین ۵۷ و ۴۳۵ بود و پس از اینکه موارد یاد شده به آرامی با آب و صابون تمیز شدند، RLU تمامی آن‌ها زیر ۵۰ بود. می‌توان گفت RLU پس از شست‌وشو در بیشترین حالت ۴۲ و در کمترین حالت ۲ بود. دستگاه آلوده با ۴۳۵ واحد RLU پس از تمیزکردن، تنها 18 RLU داشت. نکته مهم اینکه که تنها باید برای تمیز کردن و شستن گوشی از پارچه مرطوب استفاده شود، زیرا درصورت استفاده از پارچه خیس ممکن است در بخش‌هایی از دستگاه خرابی رخ دهد که شامل گارانتی تعویض نخواهد شد. همچنین افراد نباید گوشی هوشمند خود را درون مایعات فرو کنند.

استفاده از آب و صابون برای این کار بسیار تأثیرگذار است. به گفته سیریک، پاک‌کردن یکبار گوشی فایده‌ای ندارد، زیرا گوشی‌های هوشمند به محض قرارگرفتن در دست کاربر میکروب‌ها را جذب می‌کنند و بهترین راه برای جلوگیری از آلوده‌شدن گوشی‌های هوشمند، شستن مداوم دست‌ها است.

کد خبر 414990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.