محسن تقیزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه باید از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برسهای عمومی و منتظر ماندن در واحدهای نانوایی به طور جدی پرهیز کرد، اظهار کرد: اگر از نایلون برای حمل نان به منزل استفاده میشود، آن را داخل خانه نبرید و پس از خارج کردن نان آن را دور بیندازید.
وی ادامه داد: فریز کردن ویروسهای موجود در نان را از بین نمیبرد و تنها راه اطمینان از عدم آلودگی نان حرارت دادن مجدد آن در منزل قبل از مصرف است.
تقیزاده افزود: افراد با استفاده از توسترهای برقی یا گازی، ماکروویو و در صورت عدم دسترسی با استفاده از ماهیتابه یا قابلمه عمل حرارت دادن را انجام دهند.
نظر شما